Zinkbalja öb

Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Jag menar inte att ÖoB ´s kommer gå sönder eller så men saker man kan.

Zinkbalja öb

Ok, då får jag kolla på ÖB också,tack! Tkr det blev väldigt sött och gulligt på lilla ballen. Liknande fanns på ÖoB för ett par år sedan, för endast 25 kr. Ska köpa ett skoställ som jag såg där och måla det vitt!

Sedan vill jag ha en ny blomma på köksbordet så det. Efter det for jag ner på ÖB där jag hittade en stor zinkbalja som fick följa med hem 🙂 Har efter middagen hunnit med att koka lite blandade rotfrukter och frusit in. Zinkbaljan var gullig också, skönt att inte allt behöver vara så dyrt, tycker man kan hitta mycket på både Rusta och ÖB faktiskt. Tänk er en zinkbalja fylld med is, kylda drycker och lite av denna is. B igen och köpa mera krukor, utrymmet finns ju iaf. Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer.

Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt. Nu vill försvarsminister Sten Tolgfors ge ÖB nya anvisningar. På håll ser kolossen ut som en gigantisk zinkbalja vid foten av Hyllie vattentorn. Zinkbaljan och den bruna plastbaljan är köpta på Överskottsbolaget, den lilla plastkrukan är loppis. Visst blev det roligare med lite färg! Rara servetter hittade jag på ÖB för ett par månader sedan. Hon fick en lite zinkbalja och nagelack ut av oss som hon vart jätte. Ha en bra dag nu allihopa så hörs vi snart igen!

Vad kan man göra med zinkbaljan och hur tar man bäst. B Va tvungen att göra om och rensa, hade haft blommor ifrån. Ska hämta mossa och pynta urnorna på trappen och en zinkbalja. Ifredags efter vi hade varit och badat var vi till öb och då köpte jag den här söta glasljuslyktan, hade velat haft fler men det här var den sista som fanns. Passade ju perfekt där innanför dörren och allt! Vagnen blev jättebra tror jag och sambon blev nöjd. Signe har inte invigt den än men ikväll ska vi handla lite på ÖB så då kanske. B som hade både julgransbelysning och en massa.

I vår familj togs den stora zinkbaljan fram och däri placerades den. I lördags så hittade jag den här fina spegeln inne på Öob för 199 kr. Jag hade vart på jakt efter en gammal zinkbalja hela sommaren men jag. On our way home from the swap meet with soooo much to see: all. Har också letat länge efter en bra zinkbalja men de är ruggigt dyra.

Som fick göra sällskap av min finfina zinkbalja som jag fick av min.