Zalando användarkonto

För att skapa ett konto, klickar du på "Logga in" längst upp på sidan och sedan på "Jag är ny kund". Du kommer då till registreringssidan. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna gällande frakt, returer, kuponger, betalning m. Har du redan ett användarkonto hos oss anmäler du dig enklast till nyhetsbrevet via ditt användarkonto. Klicka på rubriken "Mina nyhetsbrev" för att se.

Zalando användarkonto

Börja med att registrera din retur via ditt användarkonto.

Gå till ditt användarkonto och klicka på "Returnera artikel" i menyn till vänster. Vänligen finn nedan en beskrivning av våra Allmänna Villkor, som. Det är tyvärr ännu inte möjligt att registrera din retur via den mobila versionen av Zalando. Logga in på ditt användarkonto via appen eller en dator eller. Ytterligare information om ditt paket och beställning:. Om du vill göra en beställning på Webbsidan för att köpa någon produkt listad på Webbsidan, kommer du behöva registrera ett användarkonto (”Konto”) på.

För produkter som beställs genom våra Zalando Partner så behöver du inte registrera din retur på ditt användarkonto. Om du behöver skriva ut en extra retursedel kan du göra det efter att du har registrerat din retur på ditt Zalando användarkonto. Har du tillgång till en dator kan du spåra ditt paket via ditt användarkonto. Under ” Min översikt” hittar du en lista över dina beställningar. Om du har betalat med presentkort finns presentkortets värde som tillgodo, vilket du kan se på ditt användarkonto under ”Mina presentkort”. Under ”Min översikt” hittar du en lista över dina beställningar. Du kan spåra ditt paket via ditt användarkonto.

Hej, Hur tar man bort ett användarkonto på er sida? Du behöver ett Användarkonto för att kunna handla på Zalando. Använd vår app för att varje dag få de senaste. Någon med erfarenhet av att skicka tillbaka en produkt från Zalando ? Brandos och Zalando kräver att du lämnar ut din e-postadress.

Se våra streetstyle bilder för en dos. Zalando rabattkod, Ellos rabattkod, Nelly rabattkod, CDON rabattkod, Lensway. Skapa ett användarkonto inför dagen: För att kunna handla så effektivt som. Denna rabatt riktade sig till nya kunder som skapade ett användarkonto och skrev upp sig på Euroflorists nyhetsbrev. Genom att skapa ett användarkonto på Bokus aktiverar du även funktionen Mina Sidor. Rabattkoden gällde för ett helt köp vid ett.

Om du har ett användarkonto och ångrar ditt köp inom kort tid efter din beställning och.