Yrkesutbildning umeå

Vuxenutbildningen erbjuder både teoretiska kurser och yrkesutbildningar. Har du ett brinnande intresse för hår och styling ? Vill du lära dig arbeta professionellt med löshår och peruker? Movant är vuxenutbildning för dig som vill ta nästa steg och utvecklas. Letar du efter utbildning inom – Umeå. Vill du jobba som e-handelsutvecklare och digital marknadsförare? Då är Digital business developer en utbildning för dig. Hitta din utbildning på AllaStudier. Transportbranschen ställer höga krav på kundservice och effektiva leveranser.

Växande internationell handel och skärpta miljökrav ställer krav på. Våra yrkesutbildningar täcker yrkesförarens arbetsområden med grund- och vidareutbildningar, certifikat och behörigheter. Pressmeddelanden från Umeå universitet. Icke-formell yrkesutbildning (Non- Formal Vocational Education and Training, NFVET) i. Umeå – start av utbildning flyttas från januari till den 20 februari.

Läs en gymnasial yrkesutbildning till Ekonomiassistent på Hermods. Har du känsla för siffror och trivs när det är ordning och reda?

Yrkesutbildning umeå

Om du är analytisk, gillar att arbeta med siffror och har ett sinne för att tänka affärsmässigt, så är en YH-utbildning inom ekonomi något just för dig. Diplomerad massör, Friskvårdsgruppen.

Yrkeshögskolans officiella webbplats. Här hittar du hela utbudet av YH- utbildningar (f.d. KY) och kan läsa om ansökan, antagningskrav mm. En eller flera gymnasiekurser på Liljaskolan eller som distansundervisning. Yrkesvux På Liljaskolan bedrivs fyra kommunala yrkesutbildningar : Yrkesförare buss. Detta program vänder sig till dig som vill arbeta med bland annat elinstallationer. Pedagogiska institutionen, Umeå universitet. Sammanfattning, Jag har en bred grund att stå på och är verkligen.

Coop Nord kommer även att bidra med kunskaper till elevernas yrkesutbildning. Aktuell forskning om yrkesutbildning. Stockholm, Göteborg, Linköpings och Umeå kommer att presentera aktuella studier. Yrkeslärarprogrammet Linnéuniversitetet. Yrkesutbildning för morgondagens arbetsliv. SÖK EN YRKESUTBILDNING – BLI EFTERTRAKTAD PÅ ARBETSMARKNADEN ! Det finns platser kvar inför höstens kursstarter! Utbildning ger dig en grundläggande yrkesutbildning.

Det är viktigt att arbeten som undersköterska fortsätter att utvecklas – både för den enskilde. Att bedriva yrkesutbildning på en arbetsplats har visat sig vara mycket framgångsrikt. Funktionsinriktad musikterapi – FMT-.