Yh utbildningar distans

Hitta din utbildning på AllaStudier. Yrkeshögskolans officiella webbplats. Vill du arbeta med den senaste tekniken inom el, tele och data? YH oberoende av var du bor, då vi erbjuder ett antal yrkeshögskoleutbildningar på distans.

Var noga med att ta reda på vad som gäller för de utbildningar som du är. En distansutbildning kan antingen vara helt nätbaserad eller det kan ingå ett visst. Nackademin är Stockholms största anordnare av yh – utbildningar och ky- utbildningar.

Yh utbildningar distans

Välj mellan 26 utbildningar inom olika områden. Pågående utbildningar (startar ej HT17):.

YH – utbildningar är yrkesutbildningar som kombinerar teori med praktik. Utbildningen bedrivs på distans med 50 procent studietakt. Du som idag är elektriker kan vidareutbilda dig på distans. En ortopedtekniker har ett mycket nära samarbete med ortopedingenjören. De arbetar tillsammans för att prova ut, anpassa och tillverka ortopedtekniska.

Kurspaketet kommer att ges på distans med några träffar och ger full. På distansutbildningen är det 200 Yhp. Yh – utbildningar finns både som ortsbundna utbildningar och på distans. Behandlingsassistent distans 400 Yh poäng. Du som vill läsa högskole- eller yrkeshögskoleutbildning på distans har. Läs mer om hur du studerar på distans. Du kan antingen söka till utbildningen för att läsa den på distans med.

Avancerad GIS-användare, 1 år, 200 YH -poäng. Stödpedagoger är en efterfrågad resurs! Det här är en distansutbildning där du pluggar den största delen av tiden på. Det innebär att innehåll och inriktning på. Under utbildningen till lönekonsult läser du kurser inom personalekonomi och arbetsrätt. Efter avslutad utbildning till lönekonsult kommer du också att kunna analysera och fastställa.

Den ökande andelen distansutbildningar är inte ett resultat av uttalade prioriteringar. Luleå och till Bergmaterialingenjöer som ges på distans från. Välj utbildningar genom att klicka på "Jag vill läsa den här utbildningen " för vald kursstart i. Knappen "Vidare till ansökan" tänds när du valt de utbildningar du tänker söka. Vissa utbildningar tar fortfarande emot anmälningar. Kontakta respektive utbildning för besked.

YH -myndigheten har beviljat utbildningen Anläggningsmontör – Storkraftnätet. Denna utbildning är inte längre sökbar. Vi har också många utbildningar på distans, om man vill läsa på en.