Vitlök på finnar

Har du problem med envisa finnar och har testat allt? Att använda vitlök mot finnar är en gammal huskur och det är dess höga allicin- innehåll som gör att rodnader minskar och svullnaden av finnar går ner och. Då borde du testa den här nya skönhetstrenden – att skrubba in din finne med en vitlök ! LOVA ATT ALDRIG GÅ PÅ ATT VITLÖK ÄR BRA FÖR HUDEN! Kanske inte många som föredrar men visst gör du allt för att bli av med stora acne bölder.

Vitlök på finnar

Vitlök kan ha en stark doft och smak. Vill hålla på en vecka till för att se om det är vitlöken som motarbetar. Avocado, vitlök och broccoli är inte bara gott och nyttigt. Tror du att finnar bara är något tonåringar råkar ut för?

Acne – även själva namnet slår frustration och irritation för de flesta människor, särskilt bland ungdomar. Detta är en av de medicinska problem som är störande. Trots sin lukt så är vitlök packad med antimikrobiella och helande egenskaper som är. Badda på finnarna innan du går och lägger dig och skölj av på.

Vitlök på finnar

Kost och akne – slipp finnar genom att skippa socker och mjölk. Krydda med ingefära, gurkmeja och vitlök.

På Instagram visar Farah upp en finne på hakan som hon sedan gnuggar med vitlök och ska då ”torka ut” direkt. Gnid färsk vitlök på och runt orenheterna och låt det sitta så länge som är möjligt. Fridas tips – Lugna huden och få bort. Idag tänkte jag dela med mig av ett litet husmorstips många av er kanske känner till men kanske inte. Ett annat tips som jag såg igår kväll som jag ska testa inatt är vitlök mot finnar ! Förutom att skrämma vampyrer lär löken även bita mot fästingar, finnar och förkylning. Det finns studier som visar att ämnet allicin kan bidra till sänkt blodtryck och lägre kolesterol.

Att ha problem med acne och envisa finnar som vägrar försvinna är ett av våra vanligaste. För acne, bör rå vitlök gnidas försiktigt på alla. Fem nyttiga anledningar att äta vitlök. Visserligen är vitlök antiinflammatorisk, så har du en riktigt svullen och arg finne kan du dämpa den något med en vitlöksklyfta.

Efter en helvetes sommar med finnar, bölder och röd-lysande haka så. Du kan även gnida in vitlök på finnar men var försiktig, det är väldigt starkt. Jag tycker det fungerar väldigt bra men om jag använder vitlök flera.

Vitlök på finnar

Jag har själv inte speciellt jobbigt med finnar och akne, men detta tips tror jag verkligen på. Tipset går ut på att använda något som de. Viss grumlighet kan förekomma på grund av dess innehåll av vitlök.

Har man mycket problem skulle jag även lägga lite krut på antiinflammatorisk mat så som omega -3 (fet fisk), ingefära, gurkmeja, vitlök, chili etc.