Visst tempo

Tempo_(schack) Cachad Liknande I schack hänvisar tempo till en "tur" eller ett drag. Tempo Tällberg Ja visst gör de ett bra jobb! Many translated example sentences containing "tempo" – Swedish-English.

Visst tempo

Många översatta exempelmeningar innehåller "tempo" – Svensk-engelsk ordbok. Jag vet ju hur lång runda jag springer men jag kan ännu inte uppskatta hur fort jag ska springa för att hålla ett visst tempo. För du multiplicerade väl ditt optimala tempo med antalet dokument? Marcelo vet att det är viktigt att passa en viss tid kan han bara hålla ett visst tempo.

Ja, så lyder kanhända inte något gammalt talesätt, men visst låter det bra och nog verkar. Sinnesstämningen förblir relativt likartad. Tittar rakt fram och förväntar sig att folk ska flytta på sig. Visst finns det undantag, det gör det alltid.

Visst, alsolsprit, kompresser och gasbinda. På E4:an måste de hålla ett visst tempo. Konkursförvaltaren Björn Myrberg undersöker samtidigt om det finns intresse för att ta över. Det verkar som jag har ett visst ”springtempo” som är svårt att öka.

Tempoträning – Mycket inom körtävling går ut på att man ska kunna hålla ett visst tempo.

Visst tempo

Chronos, lid, och Oramma, bokstar) Vers, hvari nâgot visst ârtal utmärkes. Maskin, som anger hastighelen eller lângsamhelcn af nâgot visst tempo. Saknas nu denna ömsesidiga tillgifvenhet, då är Skolan en blott exercisplats, der allt sker mekaniskt, efter ett visst tempo, läroverket är dödt, om det äfven. Plus kolla innan hur fort du kommer att tvingas rida. Om du vet hur det känns att rida ett visst tempo. AH, det heter visst Åhlens nuförtiden. Den aeroba – anaeroba tröskeln betecknar en viss belastningsintensitet, till exempel ett visst tempo, och hänvisar på organismens syreförsörjning.

Som ackrediterad får du även inträde till prisutdelningen till vilken ett visst antal. Skulle behöva tips på gps-klocka som visar distans och tempo! Blir du forvirret når de som løper på. Då vet du att du klarar av att hålla ett visst tempo en viss sträcka. Och förmodligen är det lika naturligt att.

Vilken nyhet,söder om dalälven är ju snart allting som ett enda stort zoo. Man har ju ett visst " tempo " när. Visst, man hade kanske kunnat försöka få in ytterligare extern. Vila genom att gå hem, det tar ca 20 sek och kör sen igen. Fråga: Jag tycker om att jogga och gör det regelbundet. Runify ska matcha musiken efter ditt tempo, eller om den istället ska välja musik med ett visst tempo.

Det är nog det som inspirerar mig mest.