Vika papper steg för steg

Origami – Konsten att vika papper kom till Japan från Kina på omkring 600 talet. Det betyder att man viker papper till olika figurer. Här får du en beskrivning på hur du viker en trana. Att vika en låda av papper kan vid första anblicken se väldans krångligt ut men det är mycket lättare än vad man tror. Jag visar hur man av ett vanligt A4- papper kan vika en påse.

Vika papper steg för steg

Tranan eller svanen som den ofta förknippas med är den mest kända Origamifiguren. Origami kusudama – en enkel steg för steginstruktion Origami är konsten att vika alla möjliga figurer med enbart papper. Vik den vänstra fliken parallellt mot mittlinjen.

Nu tänkte jag visa hur man viker en lilja, som också är en klassisk modell inom origami. En del steg kan vara kluriga om man är nybörjare, men. Hoppas att er sommar varit lika härlig och solig som vår. De här vikta pappersstjärnorna är en riktig klassiker när det kommer till julpyssel. Här kommer en steg för steg beskrivning: 1) Använder A4- papper 80 gram. Tjockare papper kan bli svårt att göra sista viker med.

Loppa eller pappersloppa som det brukar kallas är ett av många exempel på. Med ett par enkla steg viker man ett fyrkantig papper till pappersloppan som man. Imponera på dina vänner, överraska dina barn, gör en gåva till. Upptäck den gamla konsten att Origami. Lina visar hur man viker en egen ask. BILDSPEL: Gå igenom bilderna steg för steg för att se hur du viker asken. Idag visar jag hur man med papper och origamiteknik kan vika sin egna stjärna. Har gjort en steg för steg beskrivning på hur man gör, utgå alltid från ett.

Här finns en massa olika modeller som du kan försöka dig på. Lär dig dessa modeller och du kommer bli kung på att vika och kasta dina egna pappersflygplan ! Här är en beskrivning på hur du viker söta papperstjärnor, steg för steg. Vik en egen skjorta och sätt på dina kort och layouter, det blir garanterat en succé. Camilla viker pappersgranar av ett ark vackert papper. Både video och steg-för-steg -guide som visar hur du gör!

Vik upp silkespappret och lägg arken ihop på längden. Lägg ihop till en enda bunt silkespapper.

Vika papper steg för steg

Här är “9- stegsmodellen ” för att vika “snöstjärnor” ! Nu har vi på redaktionen, testat att vika stjärnor av pappersremsor. Och resultatet blev små rara stjärnor, som. Vika papper : flygplan, djur och andra figurer.

Vik en pappersstjärna steg-för-steg. Origami : konsten att vika papper med tydliga steg-för-steg -instruktioner. Klipp ut fyra remsor papper och vik dem på mitten.