Vi köper dina möbler

Större partier, sterbhus, otympliga möbler och dödsbon kommer vi såklart och tittar. Vi tar vara på möbler och annat användbart som rensas ut och som ska kastas bort. För att köpa eller sälja möbler, konst, antikviteter samt kuriosa skall Claeshallen vara det bästa valet för dig. Med gedigen erfarenhet handlar vi med både stora. I augusti går flyttlasset till min mans hemland. Returbolaget köper även hela hem eller delar därav.

Vi köper dina möbler

Vi köper dina saker snabbt och kontant.

Att sälja överblivna möbler är både enkelt och lönsamt. Har ni dessutom behov av annan inredning till kontoret passa på att byta in möblerna, det spar både tid. Packa påsen med allt du vill få sålt. Vi försöker sälja det som är helt, rent och som vi värderar till mer än 50 kr. Testa gärna nedan om vi försöker sälja det du har. Om vi är intresserade av era inventarier ni vill sälja så bokar vi en visning. Har Du ett dödsbo eller en del av ett hem som Du vill sälja, så ringer du oss på.

Hos oss hittar Du allt från moderna möbler och allmogebord till klassiska stolar och originellt.

Vi köper dina möbler

Hej, jag söker om något som vill sälja möbler för flyttning skul eller vill. Annons om: sälja möbler på Citiboard. Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom. Ring SMS eller skicka ett mail med bild för fri värdering.

Sälja begagnade kontorsmöbler, kontorsinredning ? Begagnade Möbler – möbler, second handaffärer, kläder, begagnade möbler . Vi tar emot allt vi tror att vi kan sälja så som husgeråd, glas och porslin, nytt som. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Letar du efter en möjlighet att sälja hela dödsbon eller bohag? Fyndet Ängelholm har möjlighet att ta in alla former av objekt, vi är experter på att ta hand om allt. I dessa fall söker vi främst möbler, konst och konsthantverksföremål med viss ålder. Det finns där ute en massa företag som har kontorsmöbler dem tröttnat på, funderar på att sälja eller rent av att slänga. Genom att byta tankesätt: att betrakta.

Har ni därför kontorsmöbler ni tröttnat på, funderar på att sälja eller rent av slänga ? Möbel Sidan för dig som vill sälja dödsbo! Kontakta oss om du vill avyttra en del av ditt bohag eller sälja ett dödsbo. Mest lättsålt: fönster, bra teakmöbler och sängar. Vi söker kläder, heminredning, möbler, textilier mm, nytt som gammalt.

Jag köper textilier, tidningar, burkar, porslin, glas, möbler, kläder, vinylskivor, vinylspelare och en massa annat. Vi hjälper dig att komma igång med din rensning. Konstglas, jugend, möbler, lampor och porslin finns att kolla in. Här kan du sälja dina begagnade IKEA- möbler eller köpa second hand från.