Vattenrening tvätthall

Vi erbjuder följande vattenfilter, för efterpolering av tvättvatten: Selektiv jonbytare för vattenrening av tungmetallerna bly, kadmium, krom, nickel och zink. Oljeavskiljare MALL Inomhus En oljeavskiljare Neutrasteel på 6liter per sekund. Vi är också vassa på vattenrening, ”gör-det-själv-hallar” och tvättkem. Vattenrening för golfbanor, bilverkstäder, tvätthallar mm.

Vi hjälper dig med projektering och byggnation av din tvätthall. Alla nyheter från Revatec – marknadsledande på fordonstvättar och vattenrening. Kommunens Samhällsavdelning kommer att få varsin ny fin tvätthall med. Vi har kompletta lösningar på det mesta inom fordonstvätt och vattenrening. Som standard för tvätthall har vi vacuumalstrare, föravskiljare och filtercyklon. MARKNADSLEDANDE PÅ FORDONSTVÄTTAR OCH VATTENRENING. Ett filter för kalkhaltiga, hårda vatten.

Med Avhärdningsfilter får man bort all kalk, vattnet blir mjukt som regnvatten. Tvätthallen är bemannad på vardagar 07. Vi använder våra egna och tredjeparts cookies för att förbättra användarupplevelsen och våra tjänster, genom att analysera surfandet på vår hemsida. Proffs på fordonstvätt och vattenrening. Hallrengöringsprogram till lastbilstvättar.

Vattenrening tvätthall

Med LP kortet får du tillgång till våra två tvätthallar. TVÄTTA MILJÖVÄNLIGT MED VATTENRENING OCH SLAM- OCH. Denna unika utformning innebär att tvätthallen är helt fri från hinder. I vägverkets checklista för kvalitétssäkra transporter står även där tydliga. Vi är ett företag som arbetar med vattenrening samt annan miljöteknik.

Ny tvätthall med Ecobark vattenrening. Nordströms handlar med begagnade lastbilar och har en modern tvätthall men inte tillgång till kommunalt spillvattennät. Det är dessutom bättre för miljön om du väljer en tvätthall eftersom den har vattenrening. Reparera bil, motorcykel eller moped? Härnäst ska vi bygga en ny anläggning med tvätthall och vattenrening, där vi kan återanvända vattnet vi tvättar med.

HVO-bränsle och en egen tvätthall med vattenrening och vattenåtervinning samt. Westmatic är också specialiserat på vattenrening och vattenåtervinning. Vi har skade- och servicecenter, butik, biluthyrning, däckcenter, tvätthall samt. DFDS Logistics Ny lastbilstvätt, biologisk vattenrening, kortsystem och portar.

I Laqua har han jobbat mycket med vattenrening.