Världens fulaste tatuering

Det finns en mängd fula tatueringar bland kändisar. Om du vill skrämma bort andra människor, då kan du tatuera dig så här. Då ska du inte ens tänka tanken att göra. Det här är nog Sveriges, om kanske inte världens fulaste tatuering, säger. Lewis Elliotts mamma fick en chock när sonen kom hem med en tatuering – en tatuering som hon beskriver som "den fulaste hon någonsin sett".

Världens fulaste tatuering

De lekte verkligen Picasso på hela min rygg". Nu misstänker Fanny att hon kan ha Sveriges – kanske till och med världens – fulaste tatuering.

Jag gav mig helt enkelt ut på jakt efter världens fulaste. Att få barn är det största som händer många människor. Därmed vill många föreviga sina älsklingar. Ja, goddag jag skulle vilja tatuera in min son och min… ja vad det nu är. Nej, självklart vill jag ha fett med.

Ja goddag jag skulle vilja ha en tatuering av min bebis tack. Du jag är en av världens bästa tatuerare, jag kan tatuera precis vad som helst. Antagligen världens fulaste tatueringar men jag blir så less på mig själv som har helt slut på idéer att jag överväger att tatuera in en sån där. NA bad läsarnas skicka in bilder på de tatueringar de ångrar mest.

Där kan besökarna få chansen att bli tatuerad av någon av världens. Här har vi samlat 20 tatueringar som aldrig borde ha gjorts, av olika anledningar. Har du någon egen gaddningsmiss att bjuda på? Skulle tatuera in skog på armen – Fick världens fulaste träd! Bilden på den riktiga tatueringen är nog bland det coolaste jag sett, riktigt snygg. Nu söker vi Svenskfinlands fulaste tatuering, är det du som har den eller vinner X3M-webbens Catariina Salo tävlingen?

Om ni har sett MIB3 så har ni också sett världens fulaste fisk. Hennes blivande ex straffade sig själva med världens fulaste tatuering ,redan. Ja, en tråd tog upp frågeställningen, och inlägg sju blev den här liraren. Tråden är inte gammal, men jag antar att det. Kakan tatuera in världens fulaste tatuering på Davids lår. Jag tror nog att det finns bra mycket fler fula tatueringar än bra tatueringar på världens gator. Vilken är den fulaste tatueringen du har sett? I teaserklippet ovan kan ni kolla in när Kakan Hermansson ska tatuera världens fulaste tatuering på David Sundin.

Angelica förtvivlad – fick Jönköpings fulaste tatuering. Kvinnlig tatuerare utreds – efter " världens fulaste tatuering "Sergeant.