Uv lampa vattenrening pris

Vattenrening mot – bakterier UV ljus. Brett sortiment av UV -anläggningar för dricksvatten och processvatten. Bakteriefilter UV-50 tar bort mikroorganismer och bakterier. UV -filter mot mikroorganismer, bakterier, koliforma, e-coli.

UV-rening kan hantera miljontals liter vatten per dag till en mycket låg kostnad. I vårt sortiment finns Trojan Viqua, Ueberall och Wedeco. De används för UV-behandling av dricksvatten och. Alltid till bra priser och med snabba leveranser. För att inte glömma byta lampa är UV Max modeller D-F försedda med larm som påminner om lampbytet.

På nätaggregatet visas hur många dagar det är kvar till. Priset varierar beroende på typ av filter. H höjande filter – avsyrningsfilter. Trojan UV -system för desinfektion av vatten, säkert och effektivt utan. Därefter passerar vattnet genom ett UV -aggregat typ UVMax D4. UV -strålningen genereras av en lågtryckslampa med hög intensitet. Dessutom dödar det bakterierna effektivare. Duo- UV renar vatten från mikropartiklar och steriliserar vattnet från legionella.

Aldrig kontakt mellan lampa och fingrar. Pris, densitet och hållfasthet är även betydelsefulla faktorer vid val av material. EcoLight UV -C har även en inbyggd flödesvakt för att inte riskera att lampan går sönder vid eventuella driftstörningar. Vi säljer produkter för effektiv vattenrening. UV-rening av poolvatten medför en behagligare miljö för de badande som slipper röda ögon. Välkommen till Aqua Expert, Göingefiltret. Vi är proffs på vattenrening och vattenfilter för er med egen grävd eller borrad brunn.

Pumpar med inbyggd UV -C och rening. Varför finns det inga priser på hemsidan? UV – lampa och Blå-Topp monteras på väggen med medföljande. Denna våglängd är optimal för att neutralisera bakterier, virus och alger. Det är samma typ av lampa som används till större anläggningar i. UV -ljuset renar ditt vatten på ett effektivt och miljövänligt sätt och reducerar klorbehovet med upp till ca 70%. Detta är en riktigt miljövänlig vattenrenare som väger 471 gram och har följande mått: 21.

Vid uv -bestrålning hoppas man att detta problem kommer att lösas. Förstör mer än 99,99 % av sjukdomsalstrande bakterier och virus för att förbättra vattnets kvalitet och säkerhet. Kolfilter Detta kolblockfilter, som. Nordic Light har även en inbyggd flödesvakt som hindrar att UV -C lampan går.

Klickar du på en specifik produkt kan du läsa mer om specifikationer, priser och mycket mer. Genom att belysa vattnet med UV -ljus o.