Tvättställ med skåp

Badrum kan utstråla lugn och avkoppling, även på vardagsmorgnar. Våra tvättställsskåp ger dig gott om förvaringsutrymme som gör att du slipper leta efter. Skapa din egen badrumsstil med snygga och praktiska kommoder och tvättställskåp från IKEA.

Tvättställ med skåp

Våra kommoder håller hög kvalitet och kommer med tio års. BAUHAUS badrumssortiment är något av det bre.

Cachad Att använda ytan under tvättstället är ett utmärkt sätt att skapa plats för förvaring, samtidigt som du döljer tvättställets undre delar. Tvättställ Noro Lifestyle Concept 600 Porslin Center Låg Enkelho. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Tänk på att tvättställ kan vara rätt tunga och se till att vara åtminstone två personer vid monteringen.

Rätt handfat på rätt platsMed ett skåp under tvättstället får du. I vår kategori för tvättställsskåp hittar du både skåp med och utan tvättställ. Kommodskåp med tvättställ, vit slät lucka. Spegelskåp med LED-belysning över och under skåpet. Krydda sedan med olika tillval, från tvättställ och bänkskivor till blandare, handtag och sidoförvaring. Jämför priser och läs recensioner på Badrumsmöbler. När det gäller val av kommod har vi tänkt till lite extra, både på utsidan och insidan.

Tvättställ med skåp

Underskåpet Dyning passar perfekt under ditt handfat.

Ta en närmare titt på våra möbler till badrummet. NYSTAD är en stilfull och modern badrumsserie med snygga tvättställsskåp och speglar. Letar du efter ett snyggt tvättställ till badrummet? Alla Gustavsbergs produkter passar naturligtvis också ihop med varandra och på så. Hos oss får du hög kvalitet till bra pris.

Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren – Välkommen! Lugn, det fixar du snabbt och enkelt. Ett skåp under tvättstället är en toppenlösning på prylproblemet! Vi har många olika former och modeller för att det ska passa just ditt badrum. Vi på Golvpoolen har alltid fri frakt! Välj mellan fem rena skandinaviska färger – på både luckor och skåp, och få. Här är inspiration till att skapa ditt eget.

Enheten levereras komplett med tvättställ med avställningsyta bredvid. Hitta ditt nya handfat till badrummet på hth. I vår e-butik kan du hitta ett handfat som passar till ditt nya eller gamla badrum. Jag ska fixa på gästtoaletten och letar efter ett skåp (ej lådor) som man kan montera under ett befintligt tvättställ.

Det där är inte underskåp till tvättställ, hela tvättstället följer ju med till. Duravit utökade nyligen Fogo möbelserie med ett halvhögt skåp.