Torktumlare stickkontakt

Vi bara måste ha en torktumlare nu när vintern är på väg. Min mor har införskaffat ny torktumlare, med vanlig stickpropp. På badrumsväggen sitter dock bara en dosa där man drar fast respektive tråd.

Torktumlare stickkontakt

Går det att byta detta uttag mot vanlig stickkontakt.

Du köpte din första torktumlare och du inte var informerad om att torkar inte kommer med en plug knutna till dem. Innan du ringer någon att klaga, det finns en. Installation torktumlare stickpropp (Grundinstallation) – OBS!

Torktumlare stickkontakt

E:ZO Stickkontakt jordad – Vinklad, jordad stickkontakt från E:ZO för elektriska installationer. Ska införskaffa torktumlare men blev lite fundersam om man får göra elinkopplingen själv eller inte, jag har inget "uttag" i den bemärkelsen att.

Beställ nu eller kontakta kundservice för hjälp och rådgivning. I fallet på de nedre bilden hade man dragit el från stickkontakten ut. Man ska alltid anlita behörig elektriker för installation av tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskiner kopplas alltid till kallt vatten. Risken finns då att det börjar brinna.

För torktumlare med stickkontakt ska du kontakta en behörig elektriker om den inte passar till eluttaget. Använd inte förlängningssladdar, grenuttag.

Torktumlare stickkontakt

Köp en billig Bosch WAT283L8SN tvättmaskin här. Prisgaranti, obegränsad returrätt och fri leverans.

Platsen där produkten ska placeras måste således vara förberedd. Kontrollera att stickkontakten är åtkomlig efter installationen. Det kanske är vi som är dåliga säljare, men våra kunder köper oftast tvättmaskin, torktumlare osv själv och sedan anlitar oss att koppla in den. Torktumlaren är utrustad med en anslutningskabel och stickkontakt. TV-apparater, torktumlare, tvättmaskiner och lysrörslampor toppar listan. Säljer nu vår tvättmaskin och torktumlare pga platsbrist. Det rekommenderas att ha ett eluttag nära torktumlaren.

Eluttaget måste vara jordat så det passar för torktumlarens stickkontakt med jord. Som det är kopplat nu har de bara tagit ut en av faserna till ett uttag och de andra används inte. Jag vill gärna ha tvättmaskin och torktumlare på. Hos Nettoparts lagerför vi ett brett sortiment stickkontakt till ett brett spektrum av spis varumärken. Beställ enkelt stickkontakt till spis och få snabb leverans från vårt reservdelslager.

Energiklass: B Produktblad Bild på Miele TDA 150 C. Tvätt och torktumling av kläder eller. Nätkabelns stickkontakt och respektive eluttag ska vara av samma typ och. Installera uttag och använda stickkontakten eller kapa medföljande sladd och koppla in. Rengör torktumlarens filter regelbundet.

Samma sak med stickkontakter och strömbrytare.