Takräcke universal

Fotsatser med lås är väldigt bra eftersom det minskar risken för. Vi har ett stort utbud takräcken för alla sorters fixpoints eller relingar. Välj om ditt takräcke ska levereras med eller utan fot och rörsats. Lasthållarna kläms fast på befintliga rails, fästena är både lås- och justerbara. Vi har även tillbehör som takboxar samt cykelhållare för dina lasthållare.

Takräcke universal

Med ett takräcke från Thule kan du få ut mer av din bil och dina äventyr.

Med dina saker säkert och snyggt transporterade. Här hittar du takräcket för din bil. Vi har modellanpassade takräcken för de flesta bilmodeller. Vi har takräcken för olika utföranden: Med takreiling – Fästpunkter.

Våra takräcken är enkla att montera, är av snygg design och håller högsta kvalitet. Systemet ger om man använder det tillsammans med. Funderar på att köpa takräcken till min BMW-kombi.

Takräcke universal

Kikade lite snabbt på Biltemas universal tackräcke för bilar med. För bästa resultat, välj det takräcke som har en längd, lite större än din bils fästpunkter. Universal takräcke som passar alla bilar med takreling. Då kommer detta takräcke att passa utan problem. Ska inhandla en lasthållare till bilen, men det är en liten sketen bil utan takreling och dropplist så jag är ute efter nån slags universal lasthållare som duger.

Den har inte rails men vi skulle gärna vilja skaffa takräcke ändå. Fästena lockar till köp för det ser ut som man kan använda vanliga fyrkantiga Thule-rör till dem. Vore smutt eftersom jag har olika bilar och en. Det är väl bra mycket enklare att koppla ett släp än att sätta på räcken. På garageuppfarten ja men det kanske är en del annat som. Vänersborg, Västra Götalands län, 200 kr. Ett mjukt takräcke som monteras direkt på biltaket. Med detta kan du transportera din kajak på ett smidigt sätt.

Stabila takräcken från Thule och Volvo. Lättmonterade lasthållare för all packning på taket. Hos oss hittar du rätt takräcke till din bil.

Takräcke universal

Våra modellanpassade takräcken är enkla att montera, är av snygg design och. Takräcket bör inte användas på andra fordon än vad som rekommenderas.

Din hjälp för att lyfta upp kajaker och annat på takräcket. Rhino sideloader universal – världens smidigaste hjälpmedel för att få upp prylar på takräcket.