Synonymer ordlista

Sveriges största sökmotor för det svenska språket. En synonymordlista är en ordlista där ord sorteras efter likhet. Här hittar du hundratals skrivregler och skrivtips. Wikipedia har en artikel om: synonymordbok. Böjningar av synonymordbok, Singular, Plural. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Hej, Som student använder jag min dator till en himla massa textproducerande.

På det stora hela är jag väldigt glad över att jag valde att köpa. Se fler synonymer, motsatsord och betydelser till ordlista. Synonymer och motsatsord till ordlista. Välkommen till Korsordshjälpens synonymordbok.

Firma används ibland också som synonym till företag. När svårare ord presenteras ska varje lag få en ordlista, en ordlista med motsatsord eller en med synonymer, som stöd. Variera spelet genom att ge eleverna. DbLex Korsordslexikon är en ordlista där du kan söka efter ord du fastnat på i.

Synonymer ordlista

Prenumerera för 19 kronor per ordbok och månad.

Därför är det inte en synonym till ordet funktionsnedsättning. Svenska synonymer Sök synonymer Ordlista. Skillnaden är att funktionsnedsättning används som något som vissa människor har och andra inte. I ordlistan definieras och förklaras nationalekonomiska termer som Konjunkturinstitutet ofta använder. Tolka text online, gratis ordbok med synonymer och ordlista på nätet. Uttrycket används ibland, något felaktigt, som synonym till bioavfall. I Allt om Juridiks juridiska ordlista hittar du snabbt och enkelt en förklaring av de vanligaste juridiska uttrycken och vad de egentligen betyder.

Ordlistor för synonymer och även anatymer (motsatsord). Du kan även göra synonymuppslag direkt här på ordlista. Välj bara " synonymer " i menyn ovan så. Ordlista resandespråket romani, Föreningen Resande Folkets.

Romani-folkets ordbok, Ludvig Karlsen. Här får du hjälp med förklaringar på ord som Datainspektionen ofta använder och som kan vara mer eller mindre svåra att förstå. Dalins Ordbok Språkbanken, Göteborgs universitet. Stockholms läns landsting som synonym till handling. Om du inte förstår ett ord eller vill lära dig mer om ett ämne är det bara att slå upp ordet i. Fackordlista för musiketnologiska termer och begrepp.

Synonymer ordlista

Ordlistan rymmer terminologi från ämnets olika delområden och angränsande. Med ett stort antal synonymer, definitioner, exempelmeningar och uttal ger vid dig hela bilden av ett ord. Denna ordlista utgör ett hjälpmedel för att investeraren på ett enklare sätt skall.

AFAB (assigned female at birth) betyder att någon tilldelats könet.