Svensexa tips och ideer

Ska ha svensexa åt en vän, vi har inga idéer. Vi ska ha roligt alla, och det ska inte vara för förnedrande. Tips för den ultimata svensexan Relationer och samlevnad: allmänt. Kom gärna med roliga idéer för kidnappning och liknande också.

Tips kring allt som har med svensexor att göra.

Svensexa tips och ideer

Kul aktiviteter, kidnappningar med mera. Fler tips och roliga idéer från folket? Bästa kidnappningen Svensexa – Bröllopstorget. När man idag planerar en svensexa för en nära vän så brukar man istället för att bara samlas för att äta, drick och får brudgummen att skämma ut. Jag tror Sven Nylander och Patrik Sjöberg har en hel del bra idéer ! För den som planerar en möhippa eller svensexa finns det andra alternativ än att kröka på Gröna Lund. Här får du tips och idéer till nästa möhippa.

Svensexa tips och ideer

Inspireras och hitta en massa roliga aktiviteter som passar just er möhippa. Allt från spabehandlingar och matlagning. Allaaktiviteter samlar ihop de tips och de roligaste aktiviteterna till en svensexa. Svensexa är en tillställning som sker för brudgummen innan man gifter sig, som ens sista dag man lever som ungkarl. Traditionen har sin historia enda tillbaka. Via ett möte eller mail med deltagarna kan man få in tips och idéer.

Kanske kan ni ha en röd tråd genom hela svensexan, med aktiviteter som bumperball fotboll. Dags för en tokrolig svensexa med grabbarna? Att arrangera en svensexa är roligt, utmanande och en möjlighet för alla. Kolla då in dessa tips på roliga prylar som passar perfekt vid aktiviteter, uppdrag, kidnappning eller vad ni nu hade tänkt göra på. Medan resten av samhället långsamt går framåt, står svensexorna kvar och stampar på samma unkna lilla plätt. Bra idéer premieras :)(dvs INTE sälja kådisar på stan). Har aldrig ens varit på en svensexa.

Känner att ja har svårt att klämma fram idéer. Har en hel del tankar och idéer men säkerligen finns det någon som har ännu bättre.

Svensexa tips och ideer

Vi har lite olika idéer, men jag tänkte fråga er om ni har några sköna tips på vad. Om ni själva varit med om en svensexa, vad uppskattade ni? Vi är ett kompisgäng på cirka 8-10 stycken som ska ha en svensexa då.

Vi har svårt att komma på bra ideer och undrar ifall någon av er där. Men fler ideér behövs alltid, vi vill inte ha ngt för "förnedrade", annars är vi öppna för förslag! Vi erbjuder massor av nya Svensexa -aktiviteter. Andra tips och idéer för en möhippa: Go-cart, bastubåt, skärgårdstur, Salsadans, spela in en skiva, Spela in. Tips idé förslag äventyr för svensexor och möhippor, med bad, bastu och grillning.

Se även våra idéer på hur ni kan kombinera bastuflotten med andra. En lyckad svensexa och möhippa ska innehålla glädje, mycket skratt, roliga minnen och kanske viss kamratlig förnedring. Det allra viktigaste är att dagen blir ett.