Svåra korsord tidning

Vi har rena korsordstidningar men också tidningar där korsord och sudokus spelar en viktig. Tidningen erbjuder sifferpussel på både lätt och medelsvår nivå. Unna dig en korsordstidning fylld av de bästa korsorden från Allers förlag. Lugn och skön avrundning av dagen med lagom svåra kryss. Välkommen till vår avdelning för svåra korsord.

Svåra korsord tidning

I Allt om Sudoku finns lätta sudokun för dig som vill prova på och extra svåra för dig.

Ska ge bort en prenumeration till min bästa kompis. Hon är rätt duktig så snarare svåra kryss än lätta. Det undrar Louise Epstein som vill bli en korsordsmänniska. Om du vill ha ett korsord hjälper jag gärna till. Nu har du chansen att vinna Påskens bästa krysstidning med en härlig mix av våra roliga korsord – både lätta och svåra ! Här kan du ladda ned det lätta korsordet som en pdf-fil.

Svåra korsord tidning

Du kan även ladda ner lösningen på korsordet. Hjälp, jag trodde jag var smart, och sen öppnade jag en korsordstidning och gav mig på ”lätta krysset” – men ”smart” var inte mitt ord idag! SvD:s kvalitetsredaktör Per Söderström, som också är korsordskonstruktör, testar om du kan.

Jag gör både lätta och svåra kryss och krypton. Ett korsord, i vardagligt tal ofta kryss, är en ordgåta eller ett ordpussel utlagt i. Veckotidningen som bjuder hela familjen på utmaningar. Här samlas lätta, medelsvåra och svåra korsord med sudoko, frågesport och pyssel. Varför lösa svåra matematiska problem när du kan lösa korsord ? Sveriges BILLIGASTE korsordstidning ! Jämför priser och läs recensioner på Tidningar. Gunnar Wahlberg har löst korsord sedan han var ung gymnasist. De är sällan märkvärdigt svåra och tar mest tid. Aftonbladet och tidningen Kryssa lugnt.

Ljuva minnen – kryss med nostalgi är Egmonts nya korsordstidning. Korsord, sudoku eller lilla flätan. Här hittar du många lätta kryss men även medelsvåra och svåra.

Svåra korsord tidning

I stundens hetta kunde vissa saker vara svåra att klura ut. Annelie Henrysson: Arvet till maken – ett korsord.

Men så upptäcker Ina att hon lider av en svår sjukdom. Sahlgrenskas nya besked efter svåra olyckan på R40. Forum där du kan få en hel tidning löst utan att tänka på ett enda ord. Mångsidiga uppgifter, samt ett par svåra korsord. Tisdagens svåra korsord och tre svåra sudoku har från och med nu flyttats till lördagar eftersom efterfrågan på korsord på helgerna varit stor.

Spara din tidning och skriv ut korsordet på din. Oavsett om Per-Enar gör svåra eller lätta korsord finns det alltid en.