Stansa papper

Under denna kategori har vi även samlat vårt breda sortiment av stansar som kan stansa både stora och små former. Använd en bårdstansform till långa bårder, en hörnstansform till hörn, och. Stansar från Fiskars och kända märken. Köp dina handstansar hos oss med snabb frakt och billigt. Med punchar skär du snabbt och enkelt ut motiv från papper. Punchar eller stansar som de också kallas är perfekt till alla typer av pyssel och scrapbooking. Stans EK Success – Cirkel Large Nesting Punch 1½” – 3,8 cm. Att använda stansar eller punchar för att skapa snygga bårder eller dekorativa figurer går både snabbt och lätt!

En styck pappersstans, med denna kan du stansa ut cirklar ur papper till tex bildsmycken. Denna modell stansar ut cirklar som är ca 10 mm stora.

Stansa papper

Utan att behöva stå upp för att stansa, ett enkelt tryck är allt som krävs! Har kollat på Cuttlebug och Quickutz, men både verktygen och alfabeten är ju dyrt! Om man vill ha annat än rektangulärt eller kvadratiskt format på sin trycksak så måste man ofta stansa. Exempel på stansning är alltså om man vill ha rundade.

Set med hörnstans och kantstans som du använder för att stansa ett kontinuerligt mönster runt hela ditt papper. Metoden innebär att ett verktyg ( stans ) med hålets önskade form trycks genom. Stansformar Vi har en modern stansformsverkstad med en automatisk bockmaskin från Elcede som gör att vi kan tillverka verktyg med hög precision. Maximalt avstånd från stansat hål till övre eller undre papperskanten (införingsdjupet) är 75 mm. Med hjälp av stansar kan du enkelt göra fina mönster och hål.

Pappersstansar med olika motiv för barn eller vuxna. Jorma zoomade in den bakre delen av rummet. En stans som är väldigt enkel att använda då du kan trycka med hela. Prisvärda Royalty Fria Stock Fotografier. EK SUCCESS- Paper Shapers Mini Punch Set.

Stansa papper

Räknesnurror tryckta på plast håller självklart längre än dito på papper. Fördelen är även att man inte behöver stansa toppsnurran för att få ”fönster”. Kan användas för att stansa exempelvis papper eller folie. En annan möjlighet är att skriva ut på rätt papper och stansa ut cirkeln. Dessa papper används till etiketter där man har engångsflaskor. Ett nytt konto kommer att skapas med din e-postadress. Laserskärning fungerar på dom flesta typer av pappersmaterial kartong, papper, läder, samt självhäftande etikettmaterial.

En goniometer screentrycks, stansas ut och nitas ihop.