Stansa nibbla

Tusen tack för all hjälp, ord jag aldrig hört NIBBLA, ja alltid lär man sig något nytt hälsar. I SAOL betyder nibbla att maskinellt stansa plåt. Om man vill slå bort en stor del av en plåt går det att nibbla längs konturerna för att på så vis avlägsna. MPM Industriprodukters huvudsakliga inriktning är svetsning, montagejobb, byggnadssmide samt måleri. Vi har även en plåtavdelning där vi nibblar, stansar.

Stansa nibbla

Här kan vi nibbla, stansa eller skära olika konturer och hålformer. Till stansmaskinen hör en laddare som klarar plåtar. Förutom stansning kan vi ombesörja prägling, försänkning och nibbling.

Nibbling innebär att en serie hål som överlappar varandra stansas. Kapa, såga, hålsågar Avskära Klippa, Nibbla Fräsa Rör- fasmaskiner, Fogberedning Rörsvarv, Fogberedning. Om du redan sitter på någon av tillverkarens nätdrivna modeller – bildligt talat, hoppas vi – kan du återanvända alla dina dynor och stansar även till de. Vi kan kantpressa med upp till 100 ton. Vi laserskär, stansar, nibblar, pressar, klipper och bearbetar stålplåt, rostfritt och aluminium.

Stansa nibbla

När det gäller vattenskärskärning hanterar vi även andra material. Med den har vi möjlighet att samtidigt som vi nibblar och stansar kan vi bocka skänklar upp till 28 mm, rullgrada och vid hålstansning kan vi även utföra. Svetsning,montagejobb och byggnadssmide.

Stansar högprofil- och trapetsplåt med samma stans. Matris med tolkmått för säkerställande av materialtjocklek. Levereras med stans, matris och verktygsnyckel. Nibbla (verb), förklaring av, vad betyder ordet nibbla ,varianter, böjning, hur. I plåt skulle jag nibbla ut det där. Stansa rostfria till Vifa justera P-Broms.

GibbsCAM, ett av världens mest lättanvända och intuitiva CAM-system. GibbsCAM är moduluppbyggt med moduler för allt från 2-axlig svarvning till fleraxliga. Vi sysslar med plåtbearbetning från 0,5 mm upp till 300 mm. Det handlar om stansa, skära med laser eller gas, bocka, forma, pressa, svetsa, klippa, nibbla med.

Det finns även en avdelning som nibblar, stansar och bockar plåt. Urval till tjänsten sker löpande så vänligen inkom med din ansökan så snart. Bosch- nibblare med passande stansar klarar snäva figur- klippning och komplicerade.

Stansa nibbla

En nibbler stansar ut små bitar ur plåten vilket gör att det går lätt att svänga och korrugerad plåt är inga problem.

Nackdelen är att det blir många småbitar av. Plåten har använts till fasadbeklädnad till Nya Karolinska Sjukhuset.