Stad på danska

SV DA Svenska Danska översättingar för stad. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Rødovre kommun, Tårnby kommun och Vallensbæk kommun, Ishøj stad och Greve Strand samt delar. Denna kategori innehåller samtliga uppslag där minst en av definitionerna har taggats som "Städer". Här har vi valt ut 12 riktigt charmiga danska småstäder där det finns kultur, historia.

Stad på danska

I staden finns det många bilister som inte stannar när man kommer till ett övergångsställe. Så vackert att den lilla staden på västra Jylland har fått pris som Europas vackraste stad. Den nya danska småstaden Vinge ska växa fram nära. Ett viktigt stråk genom planområdet övergår till allmän. Som vårdnadshavare till ett blivande förskolebarn har du säkert många funderingar. Vill du veta mer om just vår förskola är du varmt välkommen på besök. Dansktalande kundtjänst på Interface. Dansk och svensktalig receptionist till världsledande bolag!

Stad på danska

Bussarna ska förbättra den interna. Malmö var den första Dånska stad, som helt och hållit bekände sig till denna religion. Barsebäck eftersom planen varatt Danmarkskulle köpael från Sverige framtilldess attdendanska kärnkraftenkommit. I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö.

På hans tid var det ”Den Permanente”. Den danska huvudstadens borgmästare, Morten. Danmark Tur-Retur: Nordsjälland och den danska rivieran. Danska Århus har tagit upp kampen med Köpenhamn om hipsterturisterna på allvar. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med öppet arbetsklimat. Gorm den gamle, eller Gorm Løge, var dansk kung till 936, död ca 958, och. Men på skyddandet af denna stad hade också svenska regeringen användt.

Stockholm växer och vi behöver hela tiden fler medarbetare som bygger nya bostäder, tar hand om våra barn, våra äldre och planerar utvecklingen av stadens. Danska försäkringsbolag trycker på för klimatanpassning. Nikolaj Frederik Severin Grundtvig var en dansk präst, politiker. Danska cleantech-lösningar är världsberömda och Danmark är en av. Malmö för första gången omnämnd som stad.

Till östnordiska hör danska och svenska, till västnordiska norska, isländska och.

Stad på danska

Dansk -svensk ordlista över namn på länder, städer, floder, hav, berg m.