Spabad uppblåsbart

Om du önskar njuta av ett varmt spabad kan ett uppblåsbart spa vara ett alternativ för dig. Detta bad kräver ingen montering och är enkelt att flytta om så önskas. Vill du ha ett spabad men vill undvika höga kostnader?

Spabad uppblåsbart

Spabadsvattnet uppvärms till max 40°C. Börja med ett uppblåsbar spabad från Poolteam! Dessa uppblåsbara badtunnor fungerar som en uppblåsbar pool, men med flera extra funktioner som erbjuder en lyxigare upplevelse. SPA :et blåser upp sig själv och är lätt att installera.

Spabad uppblåsbart

För att dra nytta av det bästa av den nyttiga hydroterapin men tycker att vanliga spa är för dyra?

Att enkelt kunna flytta spa till annan plats? Har själv ett lazy -z som inte gjort annat än att strula. Ett uppblåsbart spa är snabbt och lätt att installera och lika lätt att ta ner igen, när säsongen är slut. Du kan till och med ta med den på semestern, som ett bärbart. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris.

Filter till uppblåsbara spabad från Denform, 1-pack. Förgyll uteplatsen eller altanen – egentligen vilken plan yta som helst – med ett uppblåsbart tillika portabelt spabad ! Bestways spabad gör det enklare än.

Spabad uppblåsbart

Varför är ett uppblåsbart spa bra att ha? Här går vi genom dem viktigaste anledningarna, så som att du sparar pengar på det och har en mer flexibel variant! Inte helt OT igentligen för vem gillar inte ett spabad efter en lång cykeltur. Passar till Camaro 130 och Silver Cloud B-110. Spaet blåser upp sig själv och är lätt att.

Handla smidigt ur vårt stora sortiment. Extra stabilt och hållbart tack vare robust I-beam konstruktion. Miami Lay-Z- Spa är en uppblåsbar jaccuzzi för upp till fyra vuxna personer som passar både för inom- och utomhusbruk. Uppblåsbart, stabilt spabad med inbyggd värme -och massagefunktion. Den är helt mobil för att kunna placeras. Upptäck en glimmrande extra dimension med den unika stämningsfulla belysningen. RioSpa Brillante – spalyx med extra glöd. Vem vill inte ha en pool eller spabad ? Hos oss hittar ni ett brett utbud utav modeller och storlekar.

Vi erbjuder även finansiering genom Wasa Kredit, där vi kan. Nackkuddar och dryckeshållare ingår, värmare och reningsfunktion styrs från panel. Slappna av ensam eller ta en kall öl med dina vänner. Tillsammans med Skånska Byggvaror får du nu chansen att skapa ditt eget spa och bastu därhemma. När du köper en pool eller ett spabad från Folkpool ingår ett års omfattande.

Välj mellan sadelmodell som hängs över kanten eller uppblåsbar som fästs med. Här får du tips och råd för enkel drift och lägre kostnader. De har 25 års erfarenhet inom pool och SPA. Dessutom har de marknadens bästa garantier, köpvillkor och priser.