Spa västkusten erbjudande

För dig med ICA-kort erbjuder Svenska Spahotell 25% rabatt på utvalda erbjudanden. Du som har ICA-kort boka spaupplevelser till fantastiska kampanjpriser! En riktigt bra idé är att unna sig en skön avslutning på vardagen.

Spa västkusten erbjudande

Hos oss innebär det en stund på Art Garden Spa. Eftermiddagsfika och 2-rättersmiddag ingår. SEPTEMBER – HAVETS SKATTER Kroppsskrubb med havssalt för len hud och massage med väldoftande olja för.

Här hittar du våra weekendpaket, spapaket och erbjudanden.

Spa västkusten erbjudande

När du vill unna dig en härlig spa weekend har Svenska Spahotell över 40 högklassiga anläggningar att välja mellan. Bohuslän är ett av Sveriges mest Spa -täta landskap. Utmed kusten finns många Spahotell, du hittar. Välkommen till Falkenberg Strandbad – den prisbelönta och lyxiga spa -, hotell-.

Fira in det nya året med ett otroligt 2-dagars erbjudande ! Detta sista minuten erbjudandet ger er en övernattning för två personer till priset av en person på vårt populära spa paket Jade. Boka ett spa – erbjudande eller skräddarsy ditt eget spapaket med behandlingar, middagar, aktiviteter och annat. Gör din bokning online för bästa pris. Boka spa en weekend på Varbergs Kusthotell, med hotellets läge precis vid havet är det lätt att trivas och finna avkoppling.

Boka ett av våra erbjudanden, noga utvalt efter säsong eller aktuella arrangemang. Stor spa avdelning, restaurang med råvaror från närområdet samt en stor konferensavdelning. Här vil du hitta förmånliga erbjudande som passar dina önskemål. Välj mellan spa, konferens, eller upplevelser med familj och vänner.

Vi har laddat med härliga upplevelser för dig. Här kan du boka paket och erbjudanden med sköna boenden, spännande aktiviteter och god mat. Hotel Tylösand erbjuder något för alla. Det är ljuvligt att pyssla om sig med en spahelg. Här listar vi Sveriges 15 bästa spa. Vårt bohuslänska SPA bjuder på varmt, kallt, salt, bubblande pooler, varma tunnor och hällar.

Smögens Havsbad är en pärla på Västkusten. Vi erbjuder en av landets mest spektakulära hotellanläggningar, inspirerande konferenser och ett rogivande spa. Njut av flera sorters bastubad och svalka dig med en tropisk regndusch. Välj bland fler än 40 spa hotell som alla ligger på Västkusten.

Upplev en spa helg eller varför inte en romantisk weekend vid havet? Jämför och boka en billig resa till Västkusten.