Soffbord marmor

Cachad Billiga soffbord online på Furniturebox. Stort utbud av soffbord från välkända varumärken. Möbler och heminredning för soffbord på nätet. ACCENT Soffbord runt, Ø85, ljus marmor, svartlack. Shoppa Soffbord hos Ellos till bra priser.

Soffbord marmor

På ILVA finner du ett brett urval av både moderna-, klassiska och romantiska soffbord. Alla bord med en kvalitet som är högre än priset – Ilva.

Folkhemmet har ett gigantiskt utbud av soffbord online. Få material ger ett så snyggt intryck som marmor. Lyft ditt vardagsrum med ett nytt soffbord ! Madam Stoltz Three marble brass soffbord – Set om 3. Fullända sofflooken med ett fint bord som andas stil.

Soffbord marmor

Om ni önskar så får ni även välja marmorskiva vid köp. Eftersom varje bordsskiva är unik kan nyans- och färgavvikelser.

Accent soffbord är ett kvadratiskt marmorbord med en minimalistisk, industriell design. Soffbordet består av en äkta grå marmorskiva på ett stadigt underrede av. Så många soffbord, och så många val! Här är en lista som förhoppningsvis kan hjälpa dig.

Att inte ett snyggt soffbord kan vara lättare sagt än gjort. Hos Svenska Hem finner du ett stort urval av soffbord och sidobord, både varumärken och egen design. Jämför priser på RGE Accent Soffbord 75x75cm Soffbord. O soffbord från Ox Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Marmor är alltid vackert och hållbart. Ett stilrent soffbord med mjuka och runda former.

Accent är ett stilrent bord med vacker design och har en mycket lång. O Table soffbord, marmor Marquina är formgivet av Dennis Marquart för OX denmarq. Bordsskiva av marmor och underrede av mässing, rostfritt stål alternativt.

Soffbord marmor

I serien finns även mediamöbel och sideboard.

Hitta ditt nya bord hos oss på åhlens. Jag älskade vårt förra soffbord men det passade inte riktigt med vår nya stil i. Fundera över hur du vill komplettera din soffa, vilket soffbord du behöver för att kunna använda den på bästa. OXDENMARQ är ett danskt företag som tillverkar moderna och stilrena möbler. Det är praktiskt att ha ett stiligt soffbord som bjuder på plats för fjärrkontrollen, tidningar och en kopp te eller ett glas vin.

För när man väl ligger bekvämt på soffan. I tidlös design med spännande materialmix av massiv marmor och lackad metall, får du ett bord som du har glädje av i.