Sista minuten kryssning birka

Sista minuten För dig som är akut kryssnödig. Boka kryssning till fina Clubpriser. Välj mellan 22-timmars kryssningar, långkryssningar och roliga temakryssningar. Cachad Skriv upp ditt Club Birka -nummer som du får på sista sidan. Nyfiken på aktuella kryssningserbjudanden för Clubmedlemmar?

Gör ett riktigt klipp på Viking Lines sista – minuten kryssningar.

Sista minuten kryssning birka

Ju tidigare du bokar desto större chans har du att få en bra hytt. Boka en billig sista minuten – kryssning redan idag! Birka är idag en av de ledande företagen när det gäller. En kryssning tar med dig på en resa mellan de bästa stränderna och största sevärdheterna.

Rederiets enda fartyg, Birka Paradise kan bland annat stoltsera med. Den sista dagen på vår kryssning tillbringar vi till havs. Idag kan du passa på att shoppa till taxfreepriser eller varför inte koppla av på soldäck. Låt oss rekommendera en nyårskryssning ombord på Birka med ett GOTT SLUT och.

Sista minuten kryssning birka

På årets sista dag ligger vi kvar vid kaj ända fram till midnatt och njuter av.

Priserna varierar också, en sista – minuten med Viking Cinderella kan man få för. Fartyget som numera bara heter " Birka " (inte Paradise) har nyligen renoverats. Bli medlem för exklusiva erbjudanden om restresor, sista minuten och rabatter. Jag, dottern och herr Karlsson bokade en sista minuten.

I vanliga fall gör fartyget Birka dygnsturer till Mariehamn på Åland. Pris: I nuläget slutsåld, men kolla för eventuella sista minuten -avhopp. Många erbjudanden, sista minuten och rabatter har givetvis en tidsbegränsning. Reseträff med CK´s Resor 15 Oktober. Efter upptäckten och besvikelsen att Birka börjat med bedrägliga knep för att få kryssningsresenärer och slutat med klubberbjudanden så bokade vi av Birka och.

I Onsdags vart det öppning för lördagen och huxflux så hade undertecknad införskaffat en sista minuten resa med Birka Paradise. Birka Cruises har ett kryssningsfartyg som vanligen åker på. Mariehamn, sista – minuten -shopping av julklappar till taxfree-priser. Avresa, Transportsätt, Destination, Lediga platser, Pris från. Hej, vi tänkte ta en 24 timmars kryssning med vår familj snart.

Vi har nu bokat en Sportlovskryssning med Birka. Det stod ”Pris, från 200 kr”, men eftersom vi bokade så himla sent var det sista minuten -pris. Hej Är det fler än oss som åker med Birka Paradise idag?