Shpock sälj

Q: Det var ett svårt beslut att fatta, men jag har bestämt mig för att sälja mitt. Då kan Shpock verkligen vara något för dig. Med Shpock kan du hitta, köpa och fynda fina saker där du bor, nära dig, och sälja egna saker. Jag fick ett mycket trevligt mail för ett litet tag sedan, det var från nya streetloppisappen Shpock, som hörde av sig. Sveriges största köp-o- sälj -sajt Blocket meddelade idag att man inom kort kommer att släppa mobilappen Shpock vilken beskrivs som en. Inte enbart kläder utan VAD SOM HELST men jag kommer nog.

Köp- och sälj -appen Shpock kommer till Sverige. Shpock är som en perfekt blandning av Instagram och Blocket. Det är en secondhand-shop som hela tiden fylls på med nya fina fynd och det är en app som gör det enkelt att köpa och sälja. Till skillnad från på Blocket, där det kostar pengar att köpa en annons, är det gratis att både köpa och sälja saker på Shpock. Med tanke på spammandet av reklamen för Shpock på TV.

Att köpa och sälja begagnat är bra på så många sätt, både för din ekonomi och. Slå ihop ”shop” och ”pocket” och du har Shpock, en köp- och säljapp där du. Shpock som står för ”Shop in you pocket” lanserades för knappt fyra år sen och blev snabbt ett populärt sett att köpa och sälja begagnat i. Cityboard är en smidig köp och sälj app med kommentarsfunktion så att man kan. Gillar ju att sälja på loppis och på blocket så.

Schibsted lanserar en ny app för att sälja second-hand. När du använder Shpock går du på en digital promenad och upptäcker. Jag använder Blocket av gammal vana och det har hittills fungerat bra. Har sålt bilar och möbler med hyfsad framgång.

Shpock marknadsför sig som en gatuloppis där du kan handla nytt och. På liknande företag som Shpock och Citiboard kan du också köpa och sälja snabbt, enkelt och säkert. Skillnaden är att Shpock och Citiboard. När jag sa det till köparen påstod han att säljaren och köparen har ett bindande avtal och att jag måste sälja det annars skulle han gå till. Blocket och Tradera, som länge dominerat köp-och- sälj -marknaden, har.

Med en dryg vecka kvar till lön ekar det tomt på kontot för många under denna årets fattigaste vecka. Ett sätt att tjäna lite extra är då att sälja. I samarbete med Shpock Här kan du ladda ned appen helt gratis:. Son1 var helt bombsäker på att han ville byta sin fina iPad Air med originalskal mot pengar, d. Du kan helt gratis ladda ned och använda appen, och på endast. Dagen efter hittade jag cykeln på säljappen shpock.

Spårade killen som skulle sälja cykeln och kontaktade killens mamma. Shpock (“SHop in your POCKet”) är en gratis streetloppis app som hela tiden fylls. Har du läst vad 243 kunder säger om Shpock ? Om du ska sälja seriöst är blocket ett bettre alternativ.