Populäraste namnen 2017

Namn lista på populära barnnamn, både pojknamn och flicknamn. Vid val av populära namn – tänk på detta först! Barnnamn och bebisnamn A-Ö med namn lista på pojknamn och flicknamn. Topplista med ovanliga barnnamn för din baby.

Vissa människor väljer att skapa flicknamn som är ovanliga på egen hand eller så anpassar de stavningen av redan populära namn.

Populäraste namnen 2017

Nu har ju iofs Julia skrivit Violia. Alice och Oscar är tillbaka på förstaplatserna. Här är namntoppen för olika år uppdelat på pojkar och flickor.

Klicka på länkarna nedan för att se namntoppen. Båda barnnamnen har varit populära under en längre tid och för båda namnen är det femte gången. Molly och Sigge vanligaste hundnamnen. Här listar vi de populäraste hundnamnen för tikar och hanar så att du kan få lite. Har du svårt att hitta på namn till din flicka?

Populäraste namnen 2017

Pojknamn och Flicknamn eller valde att slumpa fram ett namn ? Namn till killar som du kanske inte visste fanns. Vill du ha ett ovanligt namn till din pojke?

Båda namnen har varit populära och legat högt på listorna under en. För att kolla hur vanligt eller ovanligt ditt namn är, kan du antingen spatsera. Här är hela listan över de 100 populäraste flicknamnen. Här är de populäraste hundnamnen – se topp 40-listan här!

Att köpa valp är ett stort beslut och samtidigt en av de lyckligaste stunderna man kan vara med om. Men Lilly, Maja och Lucas är också riktigt populära. I ordmolnet här nedanför visas alla de 100 populäraste namnen för killar och de 100 populäraste namnen för tjejer. Sofia och Elias toppade listan över finskspråkiga namn. Elsa och Alice var populära namn på 10- till 20-talet och ligger på första och andra plats på det senaste årets namntopp. Själv gav jag alla mina barn lite mindre populära namn – inga av dom ligger på topp 100. Alice, Oscar och Lilly absolut populärast. Noah och Linnea populäraste namnen under förra året.

Amerikanska pojknamn – topp 100 USA. Hitta inspiration genom att gå igenom listan nedan på pojknamn från USA, de mest populära namnen som givits till.

Populäraste namnen 2017

Att välja namn till ditt barn kan kännas både hur kul och svårt som helst! Kolla in listan på de tio populäraste namnen de senaste 18 åren.

Att ge sitt lilla barn namn är inte alltid en helt enkel sak.