Populära pojknamn 2017

Cachad Liknande Betyg: 4,1 – ‎52 röster. Gamla och nya namn världen runt som är ovanliga pojknamn. Jag tycker de namnen är fina och kan knappast vara särskilt vanliga !

Populära pojknamn 2017

Kungligheter, filmer, böcker och sångare – vi får inspiration till babynamn från en rad olika källor. De populäraste namnen just nu är Alice, Lilly.

Hur hittar man på ett ovanligt eller unikt pojknamn till sin son? Namnen Alice och Oscar har varit populära under en längre tid och för båda namnen är det femte gången sedan.

Populära pojknamn 2017

Alltså, det är ett mörker här hemma hos oss att enas om ett namn. Vi hade flicknamn på det torra, tror vi var överens om minst 15.

Här är hela listan över de 100 populäraste killnamnen. Nedan har vi sammanställt en lista över ovanliga pojknamn. Namnlistan ger dig den senaste statistiken på populära namn svenska föräldrar gav sina barn förra året. Källa: SCB Statistiska Centralbyrån. Presenteras av Swedavia Maria Prahl från Vankiva strax utanför Hässleholm fick uppdraget att bli Malmö. Vilmer eller Wilmer, vad tycker ni. Men när det gäller populära pojknamn skiljer sig Västerbotten från mängden.

Populära pojknamn 2017

Lista med topp 100 amerikanska pojknamn senaste 100 åren.

USA, de mest populära namnen som givits. Oscar det enda namn som varit bland de tio vanligaste pojknamnen varje år. Här listar vi de populäraste hundnamnen för tikar och hanar så att du kan få lite inspiration till ditt beslut. Sofia och Elias toppade listan över finskspråkiga namn.

Men Lilly, Maja och Lucas är också riktigt populära. I Säffle var Lucas och Adrian de mest populära pojknamnen bland nyfödda förra året. Bland pojknamnen var det Nicolas och Frans som ökade mest. Förra årets placering inom parentes. Båda namnen har varit populära under en längre tid. Jack och Malte delar på förstaplatsen när det gäller pojknamn. De fem populäraste pojknamnen var Alexander, Johannes, Erik, Karl och Emil.

I detta inlägg vill jag samla alla våra finaste pojknamn. Jag börjar med några, sedan är det din tur! William, Alexander, Gabriel, Sebastian, Elian. Det mest vanliga efternamnet är Jensen. Kanske är det för att Sofie och Christian själva har så vanliga namn, som de. Jag sökte efter gamla svenska pojknamn på internet, eftersom vi.

Det går att växla mellan flicknamnen och pojknamnen. Hitta svenska, fina, vanliga, ovanliga och gamla namn. Här hittar du mesta om namn – både pojknamn och flicknamn! För pojknamnen toppar även William ännu en.