Övningar för att bli vig

Många skriver och frågar hur man blir vig. För mig är svaret rätt öppenbart, för att bli vig måste man stretcha, varje dag. Jag vill bli vigare och smidigare, jag är nämligen hur stel som helst. Och kan du ge tips på vilka övningar man kan köra för att bli vig ? Förutom höftböjarstretchen, luta sig framåt för baksida lår och dom vanliga.

Övningar för att bli vig

Du får enkla, klassiska stretchövningar för rörlighetsträning, och några övningar. Du kan bli vigare genom stretching oavsett ålder – det är möjligt att göra. Ge musklerna rätt match och bli både vigare och midigare på kuppen. MåBra:s motionsexpert förklarar hur du ska göra! Med Katarina Woxneruds smarta coaching övar du snabbt upp vighet och smidighet!

Har gjort alla övningar på morgonen innan skolan efter jag kommer hem. Dave demonstrates six key stretching exercises to help enhance your range of motion and prevent injury. Bra stretchövningar från split och spagat! Har du något bra tips för att gå ned spagat och split, vill bli mer vigare och rörlig! Stretchning handlar inte bara om att bli vig och kunna göra galna ninjasparkar. Absolut går det att stretcha och tänja så att man blir smidig och vig.

Undrar om det är möjligt att man kan bli så pas vig att man klarar gå ner. Skulle vara intressant att veta vilka stretch- övningar som ger mest för. En blogg för er som tycker om att dansa. Jag delar med mig om dans inspiration, dansvideor.

Helt enkelt allt som har med dans att göra. För att förstå hur man blir mer vig eller ökar sin rörlighet med. Spagat är och en övning som ger mycket för handbollsmålvakter. Att lära sig lyssna på sin kropp, fokusera och bli ett med sitt sinne.

Att hantera känslor och stress, att bli vigare och smidigare och få bättre hållning. Fitnessklasserna utgår från balettövningar, men med fler snabba upprepningar och styrka. Du blir vigare, får bättre hållning och blir starkare. Dessutom minskar stressen och sömnen blir bättre.

Vår reporter och yogainstruktör Elin Gunnarsson visar 12 övningar som formar mage, midja. Bli vig 🙂 Jag är inte supervig men jag brukar göra dessa övningar och då blir jag bara vigare och vigare, att göra dessa övningar varje kväll.

Övningar för att bli vig

En duktig instruktör kan hjälpa dig väldigt mkt med att bli vigare och att lära dig andas. Det är en väldigt bra styrkeövning, men tyvärr kan det vara svårt att lära.

Vill du tips hur du ska stretcha för att bli vigare ? Här finns vår 15-minuters benstretch, en tydlig, enkel instruktionsvideo som du kan stretcha.