Ouzo blanda

Nu är det så att jag sitter på en flaska Ouzo och undrar ifall det finns någonting lämpligt att blanda det med, så man slipper dricka rent hela. Recept, Middagstips, Vintips, GI, Kladdkaka, Festmat. Blanda lika delar Ouzo och kokande vatten. Tillsätt en sked Cappucino pulverkaffe (alt. vanligt pulverkaffe). Ouzo dricker jag ganska sällan före eller efter måltiden eller som drink.

Efter maten funkar det bra att blanda med coca cola.

Ouzo blanda

Ouzo – Här är den stora tråden om denna sprit – Sidan 8 – Flashback. Har 40% ouzo här hemma och undrar vad jag kan blanda denna med? Ouzo har en smak av lakrits med spritsmak. Samma här, men det enda jag vet som man kan blanda som blir skapligt är Sprite. Du vet att Raki är från Turkiet och Ouzo är grekiskt. Förutom kådavinet retsina lärde sig svenska turister dessutom att dricka ouzo.

Fast kanske inte som grekerna, som blandar med mycket vatten och is och dricker. Hos Cocktailguiden hittar du massor av recept på drinkar och cocktails! Läs mer om hur du blandar ihop en Red Ouzo.

Ouzo blanda

Produktionen sker med destillation. Den som förlorar måste dricka tre glas ouzo utan att blinka. Han beställde genast en flaska ouzo och han började dricka utan att bry sig om att blanda med.

Oftast bara vatten och gärna lite is, men all slags saft är bra till. Eftersom Metaxa inte är så gott rent, så vill man gärna blanda det med. Ouzo, är Greklands kanske mest exporterade sprit. Håller med om maltwhisky, men ful-virre kan man blanda med vad man vill tycker jag. Ouzo ska ju aboslut inte blandas ut.

Gillar du smågodisarna som är blandade hallon och lakrits då kommer du att gilla den här. Maken är borta, ungarna sover och jag är sugen på en god drink. Därför började man importera neutral sprit att blanda ut med den egna. Ouzo (tror det heter så, smakar lakritsartat…) och mjölk (jo, mjölk) smakar verkligen INGENTING om man blandar det. Fetaost, dill och ouzo ger räkorna en spännande smak. Vi tycker att blandningen av kalamata – och halkidikioliver gör ypperligt väl ifrån sig med ouzo, citron och färsk chili. Sommaren doft av jasmin och kaprifol blanda med den söta ljudet av glas.

Kan verkligen rekommendera denna så himla goda, kan även blanda den med hallonsoda. Blir värdens godaste drink då, mums. Discover song lyrics from your favorite artists and albums on Shazam! Samtidigt blandar ni dem med en träslev.

Ouzo blanda

Glöm inte Gremolata att garnera med.