Örebro universitet kurser

Här finner du kurser som fortfarande är öppna för sen anmälan. Om du vet kurskoden kan du skriva in den direkt. Kataloger och information om utbildning vid Örebro universitet.

Örebro universitet kurser

Här kan du söka efter kurser som ges vid Örebro universitet. Du kan välja att använda ett enda sökkriterium, t. Vi har ett brett utbud av program och kurser. De flesta av våra program är professionsprogram, vilket betyder att de leder fram till en yrkesexamen.

Örebro universitet kurser

Genom ett brett utbud av kurser ges du. Jobbar du inom hälso – och sjukvården och vill lära dig mer om kliniska studier?

Biomedicinska analytikerprogrammet- Inriktning Fysiologi, Örebro universitet. Nu kan du anmäla dig till Örebro universitets distansutbildning om hälsofrämjande och. Två obligatoriska kurstillfällen på Örebro universitet. Handelshögskolan vid Örebro universitet är en institution vid Örebro. Folkuniversitetet erbjuder kurser för både privatpersoner och företag. Senioruniversitet – ÖSU – är en ideellt och politiskt obunden förening för. En gammal företeelse som inte tillämpas vid Örebro universitet men som.

Örebro universitet kurser

Senast 15 oktober måste du ansöka till vårens kurser och senast 15 april inför.

Kursmomentet Egenterapi vid psykologprogrammet på Örebro universitet strider mot högskolelagen menar universitetet och tar bort det till. Du kan hjälpa oss att fylla på listan genom att tagga ev böcker. Antalet sökande till Örebro universitet ökar. Jämför antagningspoängen mellan de olika terminerna och urvalsgrupperna. Barnrättsakademin erbjuder distanskurser på grundnivå som utgår från FN:s barnkonvention om barnets rättigheter. Måltidskunskap och värdskap A, Dryckeskunskap.

Grundläggande kunskaper om vin, sprit och öl får du om du går. Syftet med denna kurs är att ge en utökad introduktion till kliniska. USÖ), Region Örebro län (RÖL) och Örebro Universitet (ÖU). Linköpings universitet och Örebro universitet har genomför en gemensam.

UKÄ genomförde ett tillsynsbesök vid Örebro universitet den 24 maj. INBJUDAN TILL UPPDRAGSUTBILDNING, 15 HP VID ÖREBRO. EN KURS FÖR DIG INOM HÄLSO- OCH SJUKVÅRDEN. Här hittar du information om olika utbildningsalternativ, till exempel om att studera på universitet, folkhögskola eller via studieförbund. Välkommen att söka en kurs som ges på nio lärosäten höstterminen. Uppsala universitet, Umeå universitet och Örebro universitet.

I Universitets – och högskolerådets sökfunktion för antagningsstatistik kan du söka fram antal sökande, antal antagna och antagningspoäng.