Offeranod båtmotor

I en båtmotor kan samma fenomen uppstå. Motorn består av olika metaller, och om man inte använder en offeranod eller om man låter bli att. Min fråga till er är vad är en anod och varför byter man den. Därför är det kanske på sin plats att varna för att använda grafitfett på en båtmotor.

Cachad Anoder till din båt köper du hos Marinshopen till bra priser.

Offeranod båtmotor

Liknande kategorier: Axel och propeller. Jag har en Maxi med utombordare som jag skall sjösätta för första gången. Välj varuhus, Bollnäs, Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg ( Backaplan), Göteborg (Sisjön), Halmstad, Helsingborg. Då korroderar offeranoden istället för den ädlare metallen, det vill säga. Handla Vi har Reservdelar till din båtmotor ! Anod Volvo Penta 2-Bladig foldingpropeller. ANOD ZN MAXPOWER Zinkanod konformad.

Offeranod båtmotor

Här får du tips och råd till hur du själv kan utföra service på din utombordare.

Offeranod till Lewmar bogpropeller och. Beprövad teknik från tävlingsbanan överförs till våra båtmotorer. Och bara för att vara dubbelt säkra monterar vi en offeranod och alla kontakter är vattentäta. För att ytterligare skydda mot UV-strålar lägger vi slutligen på ett klart hartstäckskikt.

Och för att vara dubbelt säkra monterar vi en offeranod och alla kontakter är. Byt gärna anod varje säsong, du vill ju inte riskera att den du har tar slut mitt under säsongen. Om du tycker att anoden har frätts bort onaturligt. Det innefattar hela Anod kit eller lösa anoder för trimfena, trimkolv, sköld, platta. Nu är det dags för en repris, fast nu ska jag löda med en offeranod ! MGDuff aluminium-, zink- och magnesiumanoder, m fl. Vet inte vad jag ska söka på alls, ens på en sökmotor så jag provar er expertis här.

Båtmagneten säljer Tohatsu, Terhi, båtvagn och Båttrailer samt Watski Båttillbehör. Fördelar med en 4-taktare från Mercury. Avgasutsläpp genom propellercentrum. Integrerad bränsletank samt anslutning för separat tank. Mercurydelar erbjuder ett brett sortiment av orginaldelar till din båtmotor.

Ett byte är kanske inte nödvändigt varje år, men har de inte. Vi använder cookies för att skaffa oss en bild av dem som besöker våra webbplatser, så att vi kan förbättra webbplatser, produkter, tjänster och. När du köper en båtmotor så får du en standardpropeller som är anpassad för att.