Nytt kök på befintliga stommar

Våra noggranna hantverkare forslar bort de gamla luckorna och monterar nya på dina befintliga stommar, vilket ger dig en helt ny känsla utan att behöva byta ut. Detta kök har vi gjort ett fingerat luckbyte på, dessutom har vi valt att utrustat det på tre. Med ett budget luckbyte på befintliga stommar uppnår du ett fantastiskt.

Nytt kök på befintliga stommar

Med nya luckor och vitvaror blev det ändå ett nytt kök. Men för många är ett nytt kök förknippat med höga kostnader och mycket. Genom att du behåller de befintliga stommarna sparar du både tid och pengar. Men vi har satt nya luckor på skåpstommar från 50-talet också, säger Mikael.

Luckorna måttanpassas efter de befintliga skåpstommarna. Att anlita Mälarkök för att byta köksluckor på gamla stommar är både enkelt och smidigt. Vi mäter sedan era befintliga stommar för att måttanpassa köksluckorna. Byta köksluckor men har kvar den gamla stommen från. Spara Pengar på Nytt kök genom byte av köksluckor, bänkar, handtag. Cachad Liknande Nytt kök genom köksrenovering d. Normalt så är det inget större fel på dina stommar, så när du bygger nytt kök bärdu ut.

Gör jobbet själv och spara pengar på ditt nya kök. Varumärke – tillverkare och producenter.

Nytt kök på befintliga stommar

Till era befintliga stommar och nuvarande planlösning måttanpassar vi ett helt nytt kök. Lucka på Ikea- stomme från Pickyliving. Att byta köksluckor är ett enkelt sätt att snabbt förnya utseendet på köket. Vi kan även hjälpa dig med originella köksluckor till ditt Ikea kök. Nej det gör vi inte, oavsett om dina stommar är från Ikea Faktum, Ikea Metod, Vedum. Lådinsatser om du vill byta ut befintliga kökslådor samt andra typer av köksinredning.

Helt nytt kök med den köksön jag alltid drömt om 🙂 Kombinationen med svarta. Med nya köksluckor kan ett helt kök på ett enkelt och billigt sätt bli som nytt igen. Ett kökslucksbyte eller en renovering av befintliga luckor är också mycket bra. I ett gammalt kök med klassisk stil kan det vara värt att renovera även gamla stommar och köksluckor för att lyfta fram orginalstilen.

Elegas köksrenoveringsidé är enkel: vi tillverkar måttbeställda nya luckor och bänkskivor. Vi monterar allt på befintliga stommar. Vi levererar köksluckor till alla kök, spelar ingen roll ifall du har ett 20 år gammalt Marbodal kök eller ett helt nytt IKEA kök. Ett mycket populärt sätt att bygga sitt kök på idag är att köpa IKEAs prisvärda stommar och kombinera med exklusiva köksluckor och bänkskivor. Vi skapar svensktillverkade kök utifrån dina önskemål. Förverkliga drömmen om ett nytt kök. Anno är ett helt nytt men på samma gång mycket gammalt kök. Läs mer om Köksluckor Köksinspiration Hitta en lucka som passar alla stommar oavsett ålder.

Vi har märkt att många väljer att satsa på att bygga på befintliga stommar istället för att lägga några hundratusen på ett helt nytt kök, säger.