Nyckel till avtagbar dragkrok

Men idag skulle de plötsligt TVUNGET ha en nyckel till dragkroken som. På våran bil med avtagbart drag är det samma nyckel till draget som. Dessutom finns det vara 5-7st olika nycklar om det är ett Volvo orignaldrag.

Nyckel till avtagbar dragkrok

Dragkrok utan nyckel, alternativ inför besiktning? Jag har själv en avtagbar dragkrok med ett lås som manövreras med. Har någon ett bra tips på att få ur en avbruten nyckel ur låset till avtagbar dragkrok ? När fordon med dragkrok är skadade baktill är det troligt att dragkroken också har. Du bör alltid notera numret på nyckeln när du får din avtagbara dragkrok. Sv: nyckel till dragkrok (svar på " nyckel till dragkrok" av susanne).

Om en avtagbar dragkrok inte går att lossa. Hej, var och besikta bilen, med vetskapen om att jag hade löstagbar dragkrok, utan nyckel, fick anmärkning på att ddn inte gick att ta lös. Reservdelsnyckel Vid beställning av nyckel se nedan info: Står det t. Förvaringspåse till dragsystem med avtagbar kula. Kan man beställa ny nyckel från volvo eller är det kört för mig.

Köpte bilen nyligen av en bilfirma billigt (Ok bilfirma blir väl aldirg billigt). Bilen har avtagbart drag, Men man skall ha en nyckel till draget.

Nyckel till avtagbar dragkrok

Har en octavia med löstagbart drag där jag vred av nyckeln då. Lås upp låset till manöverspaken genom att vrida nyckeln 180° åt vänster, så att dess röda. Besiktigade bilen idag, men fick en tvåa pga att jag inte hittade nycklarna till den avtagbara dragkroken.

Så, någon som vet om det är universal. En oväntad kostnad för de flesta kan nog vara om nyckeln till bilen går sönder, eller du. Om din bil har en löstagbar dragkrok, ta då med dig denna samt eventuell nyckel till besiktningen. Vad behöver jag ta med till kontrollbesiktningen? Fick inte med någon nyckel så när nyckeln väl kom satt det fast, provade som. Märkte till min fasa idag att jag glömt ta ut nyckeln ur låset till dragkroken sist jag använde den och så klart så har den brutits av och fastnat i. Hittade du inte det du letade efter? Ett mycket vanligt fel är att den avtagbara dragkroken sitter fast.

Komplett avtagbart drag : avtagbar dragkrok och ISO Levereras med. Sedan vrider man om nyckeln och drar ut den om man skall andvända draget. Min avtagbara dragkrok jävlas med mig. När du ska besikta bilen och du har löstagbar dragkrok på din bil, kom då ihåg att ta med dig dragkroken.

DRAGKROKSLAGRET har Sveriges bredaste sortiment med avtagbara dragkrokar. Vi har vertikala, horisontella och även 2-bultsmodeller av avtagbar dragkrok. Jag har bara ett problem, när jag köpte bilen satt den avtagbara dragkroken på, och nu finns där ingen nyckel. Behöver er hjälp med låset till dragkroken. Men det kan ju vara med spaken och inte med nyckel, beror nog på hur draget är konstruerat. Någon som vet något knep för att få loss dragkroken?

Om den är likadan som min, lås upp med nyckeln.