Mysiga restauranger i helsingfors

Har tidigare endast åkt båt så behöver lite tips på några bra restauranger. Helsingfors har på kort tid blivit en hemvist för god mat. Mysiga cafeer eller andra guldkorn mottas tacksamt! Ett annat alternativ är en rejäl middag på klassiska restaurang. Men att hitta de allra bästa restaurangerna i. Här huserar flera independet designers och små mysiga fik. Opening hours, reviews, table reservation, ordering, gift cards. För åttonde gången har listan över landets 50 restauranger publicerats.

Tänk Rödbergen med alla mysiga barer och restauranger, Berghäll. Finlands gastronomiska sällskap har utsett restaurangen Spis till årets restaurang. Och såhär fint ligger det: Holiday är en. På en promenad snubblade vi över restaurangen och baren Holiday. Här finns det gott om mysiga restauranger och shoppingmöjligheter. Mysiga restauranger och kaféer bjuder på fina smakupplevelser. Interiören är välkomnande och mysig medan personalen är.

Esplanaden med alla butiker, eller gå och äta på någon mysig restaurang ? Hos oss kan du alltid känna dig välkommen. Hotellet har en mysig restaurang, en bastu samt en reception öppen dygnet runt. I St Petersburg har restaurangerna och hotellen fört en hård konkurrens ända. En modernare tolkning av traditionell rysk mat bjuder mysiga COCOCO på. Kaivopuisto passar perfekt för en picknick eller en fika på något av alla mysiga caféer som ligger i. Ravintola Kuu – En elegant restaurang som serverar finsk husmanskost. När jag är på semester älskar jag att sitta på en mysig restaurang på.

Ombord hittar du fräscha restauranger, taxfree Superstore, premiumsviter och härlig underhållning. Stadsdelens gamla mellanölsbarer varvas numera med kaféer och mysiga vintagebutiker för den som vill fynda. Det gick att öppna fönster, men trafikbuller störde då. Fin och mysig restaurang med öppet kök! Sveaborg passar alla och det finns många kaféer, restauranger och mysiga ställen vid strandklipporna. Du hittar alltid en kulturupplevelse, loppmarknad eller sporthappening. För att inte tala om restaurangdagar.

Här kommer bilder från båten, på väg till och från Helsinki. Utmärkta restauranger, mysiga caféer och intressanta sevärdheter. Prova det mysiga café livet, upptäck nya, läckra restauranger och prova shoppingen. Mysig park med en hel del saker att klättra i, även om barnen som blivit.