Monteringsanvisning elsats dragkrok

Alla nödvändiga delar för en enkel installation finns med, självklart även en svensk monteringsanvisning. Således är denna elsats mycket lämplig att montera. Klicka här för att söka dragkrok till just din bil.

Monteringsanvisning elsats dragkrok

Monteringsanvisning för universal Elkabelsats till dragkrok med 7-polig kontaktdosa. Allmänna Instruktioner: -Om bilen har en glödtrådsvakt, som kontrollerar. Skruva fast släpvagnskablaget 1A på dragkroken och dra in kablaget i. Finn en lämplig plats för Styrdonet 1C, som är skyddat ifrån fukt och montera denna.

Monteringsanvisning elsats dragkrok

Montera dragkrok – Instruktionsfilm från Dragkrokskungen. Dragkrokslagret säljer elsatser till dragkrokar från marknadsledande leverantörer. Komplett monteringsanvisning medföljer på Svenska. Men detta inlägg handlar om hur du själv kan montera en dragkrok i. När fordon med dragkrok är skadade baktill är det troligt att dragkroken också har skadats genom överbelastning. Efter ett par dagar så kommer elsatsen men inte dragkroken . Sätt dit dragkrokskablaget enligt separat monteringsanvisning. För att få rätt funktion måste styrenhet dragkrok (TRM) vara programmerad med mjukvara innan kontrollen kan utföras. Det skulle krävas en omfattande insats för att montera rätt elsats för hans modell.

Tänkte kolla om någon har erfarenhet ill att montera dit dragkrok. Jag vet att dragkrokskungen påstår att deras krokar levereras med elsatser. Vissa hävdar att en universal elsats fungerar,men har levande bevis på. Killen som svarade sa att han kunde montera drag för under 6. För din trygghets skull används endast dragkroksmärken från ledande europeiska. Vidare gör specialiseringen på att endast montera dragkrok med elsats att.

Någon som gett sig på att montera dragkrok på en ng9-3? Om du köper original, eller en elsats som fungerar som original, kopplas den in i. Eftersom en dragkrok är fordonsanpassat så bör det följa med en. Vi hjälper dig här att välja rätt elsats till rätt dragkrok. Anpassad elsats : Den 7-poliga elsaten är något smidigare att montera då den inte skall. Jag har installerat en avtagbar dragkrok från dragkrokslagret. Tänkte beställa dragkrok till en A6 Avant 3,0 TDI Q -13. Måste bara fråga om någon har erfarenhet av att montera drag på en Alfa 159 Sportwagon. Tänker köpa en med fast kula och anpassad elsats.

ADAPTERKABLAGE FÖR DRAGKROK, ELSATS. Avtagbara dragkrokar med en konstruktion som gör dem mycket lätta att montera och demontera. Enligt monteringsanvisningen så kan det tydligen vara så att man.