Mattläggare jobb

Vi söker en lojal och arbetsvillig person som klarar av att jobba självständigt och i. Du skall jobba med renovering av badrum både hos privatpersoner och. Just nu finns det 19 lediga jobb – Målare Golvläggare Bygg Anläggning – att söka på Metrojobb. Här hittar du alla lediga jobb som golvläggare inom bygg och anläggning. Vi söker dig som har en erfarenhetsportfölj inom mattläggning som är initiativrik.

Hitta ett bättre jobb att söka idag! Jobbeskrivning Uniflex söker för kunds räkning en mattläggare till en kund. Här kan du läsa mer om utbildningen och hur du ska göra när du väljer att utbilda dig till golvläggare – ett yrke där du lätt får jobb och en bra lön. De har bara stora jobb där det finns bra möjligheter att jobba snabbt över stora ytor. En golvläggare lägger ungefär 75 kvadratmeter parkett om. Arbetsförmedlingen bedömer att golvläggare får goda möjligheter till arbete både under det närmaste året och på fem och tio års sikt. Snarast möjligt efter överenskommelse.

Ansökning skickas så snart som möjligt, då vi tillsätter tjänsten löpande. Golvläggare arbetar med att lägga golv av olika material såsom linoleum, plast, textil och trä. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 32. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är främst. Vi utför all typ av byggnadsarbeten, även med totalantreprenad, mot privatpersoner, företag och kommuner.

See this and similar jobs on LinkedIn. Vi lägger klinkers, plastgolv, linoleumgolv samt heltäckande. Arbetar du som golvläggare kan du specialisera dig på vissa typer av jobb som. Arbetet med mattläggning innebär ofta en hel del knästående och ibland.

Mattläggare lediga jobb på neuvoo Sverige. Vi arbetar med alla typer av golv utom klinker samt golvslipning. Men vid behov kan det också bli aktuellt. Det har nog tagit 1år ca innan han helt kunde gå ner på knäna och arbeta igen, under tiden var han mest ute och räknade på jobb. I första hand söker vi dig som är en erfaren mattläggare, som jobbar frigående och under eget ansvar. Du fördelar arbetet och motiverar dina montörer att utföra sina uppgifter på ett. Jobbet som golvläggare är både fritt och varierande och passar min person.

Det finns gott om jobb och känns tryggt. Golvläggare – kakel, golv, golvbeläggningar – inläggningar, reparationer, golvläggning, trägolv, golvslipning, klinker, golvläggare – företag, adresser. Det är skönt att veta att det finns en bra chans att få jobb efter skolan. De vi söker är plattsättare och mattläggare med många års erfarenhet.

Lernias utbildning till golvläggare ger dig stora möjligheter till jobb.