Markera text snabbkommando

Du håller ned Shift- End för att markera allt från markörens plats till slutet av en rad. Här är 22 smarta snabbkommandon för PC och Mac som sparar dig tid. Kommando-U, Stryk under markerad text eller slå på och av understrykning. Infoga eller markera en innehållsförteckning, fotnoter och källhänvisningar. Redigera och flytta text och grafik. Du kan även formatera text och utföra åtgärder som att arkivera och radera.

Markera text snabbkommando

Om du vill visa en fullständig lista över.

Gå igenom slutredigeringsverktygen: slutredigeringsverktyget för text, slutredigering läsordning. Du kan markera text med både musen och tangentbordet. Du kan också använda följande snabbkommando för att markera text :. Finns det något sätt att markera en text och ändra från tex små till stora bokstäver ? Du kan snabbt ta bort den formateringen genom att markera texten och klicka på. I Excel (och fler M$-program) kan man markera texten. Om man redigerar text och har svårt att hamna på rätt ställe genom att trycka.

En del använder musen för att markera text, andra använder just piltangenterna samt Shift.

Markera text snabbkommando

Det som kanske inte är lika vanligt är att markera ett. Jag hittade för länge sedan ett snabbkommando för att ändra den markerade texten till antingen små bokstäver eller stora. Detta fungerar bara på svenska om du har OSX 10. Medan sökfönstret är öppet markerar du text och trycker på kommando-E.

Markera text och tryck ditt kortkommando! Klicka framför det första tecken och dra över de tecken du vill markera. Det gör du genom att klicka och dra för att markera den text du vill ändra på. Vad är kortkommandon ( snabbkommandon )? Markören ska markera den text från vänster till höger. Nedan finns några förslag på snabbkommandon.

Målet med ett tips är att med en kort text lösa ett problem, spara tid eller förenkla för. Alla ZoomText kortkommando kan utforskas och ändras i. Snabbkommando Visar en lista av kortkommando inom vald. En lösning är att markera bakgrundslagret tillsammans med det du vill. Kom ihåg att markera texten först och sedan klicka en av följande. Dubbelklicka på det sökord från vilken du ska klippa ut text, markera önskad. Det sparar mycket tid att använda det snabbkommandot.

Text : Det finns tre snabba alternativ för text. Läs Text (Tryck flera gånger för att bokstavera och höra annan information). För att markera text med Läsmarkören, lägg till SHIFT- tangenten. Alt medan du flyttar markören till det nya området och börjar markera det.

Det är också möjligt att markera text.