Måla egen tavla

Det är enklare än du tror att måla abstrakta tavlor. Hanna Peters visar dig knepen för att göra ett eget konstverk. Man behöver inte vara en konstnär för att göra en snygg tavla att hänga hemma. Att bara ställa sig och helt plötsligt måla en tavla känns kanske som ett gigantiskt projekt men genom att börja smått och måla sig fram mot. Jag har fått en hel del önskemål om att skriva ett inlägg där jag berättar om min teknik när jag målar tavlor, och om vilka färger jag målar med. Smörj in varandra med färg och älska på en kanvasduk! Resultatet blir en vacker, abstrakt tavla att hänga på väggen.

När jag väl målar tavlor så vill jag oftast måla stort. Det var därför jag fick för mig att måla en egen. Innan helgen damp det ner en låda med pressinformation och prover på höstens nya trendfärger från Alcro. Kulörerna gillade jag verkligen men det som jag. Släpp fram kreativiteten – måla en egen tavla. Används för att preparera ytor som ska målas med akryl- eller oljefärg.

Måla egen tavla

Gör ett tappert försök att måla några tavlor ! Det började med en allvarlig allergisk reaktion av planschtavlor, som jag förr hade. Canvasduken har numrerade fält och de små färgburkarna.

Ja, konstig fråga kan tyckas, men jag skulle vilja göra något personligt till min sambo när han fyller år. Ditt foto på Canvastavla Cachad I fyra enkla steg skapar du din egen fototavla. Välj mått, material och ramalternativ, ladda sedan upp din bild. Vi skickar din fototavla inom 24 timmar. Vill ni måla en fin tavla som garanterat kan hängas upp på väggen väl där hemma?

Alla normalt funtade människor som besökt en institution för modern konst har nog tänkt tanken. Vi erbjuder måleriaktivitet med konstnären Janne ”Indjan” Andersson. Ty handen på hjärtat – visst saknar Malevitjs verk åtskilliga av de ingredienser som gör en tavla vacker. Här berättar jag hur du spänner upp duken på kilram och gör en egen canvastavla. Skit lätta att göra men jag varnar er om att det tar längre tid än.

Till vänster löpte stengärdsgårdarna flera hundra meter utefter vägen. De var vackra, som om de var värda en egen tavla. Måla din egen tavla är ett roligt pyssel för alla kreativa små. De här förtryckta tavlorna har redan ett motiv, det enda du behöver göra är att måla bakgrunden med vatten- eller akvarellfärg.

Måla egen tavla

Ansvänd schablon för att måla tavla. Om ni vill får ni ta med egen mat och dryck, annars ordnar jag allt efter era. Gud svarar frysande: »Världens hjärta och min egen avbild. Har du alltid drömt om att kunna göra dina egna tavlor ? Det behöver inte vara så avancerat, menar Lena Sundqvist från pysselbutiken.

Vinn en tavla eller skapa en egen tavla.