Måla bord vitt

Det enklaste sättet att göra om en hylla, stol eller byrå är att måla om. Att byta färg på en möbel är inte speciellt svårt, men har du aldrig provat. Jag har kikat runt lite på köksbord. Måla om loppisfynden, piffa till den gamla stolen eller fräscha upp farmors gamla skåp. Om du vill måla om möblerna är det så här du ska gå. Att måla om möbler snyggt är inte så lätt som många tror.

Förutom färg och tålamod, behövs en hel del kunskap. Det är ju en stor plan yta som man verkligen vill ska bli jämn och fin. Dt är inte så svårt som det kan verka! Jag vitmålade mitt eget bord hemma som också var ett bord från Ikea. Ett egentillverkat bord sitter man gärna länge vid. Resultatet – en färgstark matplats där guld möter drivved, som möter vitt och turkost. Bord, stolar, bokhyllor och byråer. De flesta möbler kan förnyas med färg.

Måla bord vitt

Noggrant underarbete, bra snickerifärg och rätt pensel eller roller är. Måla kalkfärg med pensel eller svamp. Måla ett eller fler lager beroende på vilken yta och patina som önskas. Börja måla bordsskivan vit, Pearl.

Mest målar jag om gamla möbler jag fyndar på blocket, auktioner och. Jag ville ha ett bord med klaffar så att det går att göra bordet större när man. Jag bestämde mig för att måla bordet vitt, men det känns som en. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för måla om bord. Allt du vill veta om färg och målning. Vid all målning är det viktigt att noga rengöra, för att få en jämn och slät yta samt god vidhäftning. Vi ska måla om vårt köksbord, men vi ska måla det vitt. Toppskivan har jag inte målat ännu på skåpet.

Tycker det är lite fint när den fortfarande är vit. Många gillar att måla gamla möbler vita, men ännu roligare blir det. Du kan tapetsera om bordsskivor, lådfronter, pallar eller nästan vad du vill. Hur gör man för att lättast måla om ett redan lackat bord ? Lacken kostar nog mer än att köpa ett helt nytt bord.

Måla bord vitt

Nu är det iofs inte ett sånt billigt bord jag har från LACK. Men släng inte möblerna, måla om dem istället! Kittvit akrylbaserad sprayfärg med mycket god täckförmåga och slitstyrka. Fönsterfärg ger en väderbeständig yta med bra.

Lämplig till spraymålning av möbler, snickerier, glas, metall och plast. Före: Gammalt matsalsbord från loppis. En ensam möbel som byter sida från vitt till svart kan förändra ett helt rum. Har slipat det och målat det vitt och har användt mig utav en miniroller som är som.