Liten toalett inspiration

En gästtoalett är ofta liten, och kanske inte används så ofta. Här finns möjlighet att vara kreativ och gå loss med färger, tapet och material. Att äga en liten toalett kan verka begränsande, men det går att inreda.

Liten toalett inspiration

Här finns lite tips och inspiration samlat som du kan ha användning av. Inspiration från Stockholm Furniture Fair.

Vi snubblade över denna söta och otroligt snygga toalett för ett tag sen och bilden har legat. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för liten toalett. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från. Hitta och spara idéer om Inredning till liten toalett på Pinterest. I små utrymmen gäller det att vara kvadratsmart.

Idag finns många fiffiga lösningar för din gästtoa . Find and save ideas about Liten toalett inspiration on Pinterest. Utrymmet ovanför toaletten är lätt att glömma bort. Få massor av inspiration till badrummet! Stilen kanske styr valet av allt från toalettstol till möbler och beslag. På en liten toalett är det smart att använda en stor spegel på en av väggarna.

Liten toalett inspiration

Vi håller på med källaren och där nere har vi också en liten toalett som ska renoveras.

Eftersom vi håller på att renovera vårat hus nu så ligger även våran gästtoa på tur, och här fick jag all inspiration jag behövde. Vi har inspiration och idéer för alla typer av badrum och personligheter. Det är bara din fantasi som sätter stopp. Skulle gärna vilja se bilder på små toaletter så man får lite inspiration. Har just plöjt igenom mina 10 tidskriftsamlare med inredningstidningar. Men även på en liten och funktionell yta ryms det rolig inredning. Inspireras av det här exemplet där gästtoaletten kombinerats med ett litet. Vi gjorde en liten nitlott när vi köpte lägenheten som köpte loss.

Our wallpaper Edvin is truly one of my favourites! Entdecke und sammle Ideen zu Liten toalett inredning auf Pinterest. Här får du 10 förslag på hur det kan bli gjort. Udda platser och kreativa lösningar att bli inspirerad av! På ovanvåningen finns en liten toalett som fått en touch av Ingelas. När jag var höggravid flyttade vi till en större lägenhet. Den är något större till ytan än den vi hade. Drömboende med slottsinspiration – "Vi byggde om ett tomt ödehuse".

BAUHAUS badrumssortiment är något av det bre. På Kakelspecialisten har vi över 120 badrumsmiljöer att inspireras av vilket. Från början var det tre små rum, en jätteliten toa med mörkgröna.