Lill skansen teater

På Skansen kan du gå på teater varje dag hela sommaren. Lill -Skansenteatern spelar föreställningar där publiken får vara med! Här finns allt från en spännande teater och härliga lekmiljöer, till våra minsta djurs fina boenden och den finfina nappmaskinen. Den egna ensemblen Lill- Skansenteatern spelar. De två föreställningarna är Staden. Lill – Skansen, som är en nysatsning för barnen, och det kommer bli jättefint! Vi gjorde ett litet avbrott för att se en liten teater, och passad. UPPTÄCK SKANSENS ALLA SIDOR Konserter, allsång, dans, barn-.

Följ med mellan föreställningarna på Lillskansentratern! Skådespelarna – Tove, Josefine, Ida, Staffan. Utomhus fick vi se en liten teaterpjäs och sen kolla på djur som t. Vi var som jag skrev förut till Skansen idag på genrep. Lekplats med rutschbana och en liten scen för teater och djurprat finns också på. Den gamla anläggningen var sliten och enbart öppen under sommarhalvåret. På Lill – skansen leker och stångas killingarna. Lill – Skansen finns numera både inomhus och, som vanligt, utomhus. Under sommaren har fåren och getterna fått en ny favoritdag.

Som dekormålare åt både Operan och Stadsteatern och med flera. Började tidigt med teater och fick som 20-åring plats på Royal. Målet var att titta på nordiska djur men förutom ett gotlandsruss, en nordsvensk, ett tjog med ekorrar och en. Nu är premiären förbi och vi rullar på med fyra föreställningar om dagen. Det var grejer utomhus och ett väldigt fint lekland inomhus.

Vi är så stolta över att nu kunna presentera Skansen som ett av de. Träffa vilda djur som björn, järv och älg på Skansen – Stockholms enda djurpark. På traditionellt sätt firas alla årets högtider och helgdagar. Och så spelades det en kul teater som barnen gillade. Lill Lindfors och John Lundvik slår sina påsar ihop. En kväll för vår drottning”, ” Nationaldagen” från Skansen och ”Tolvslaget på Skansen ”. Man hade byggt en liten utomhusteater där man hade föreställning för de.

Telefonnummer registrerade på STIFTELSEN SKANSEN. Vi har spenderat vår söndag på Skansen tillsammans med Filippas. Utöver detta finns det Skansen-akvariet, cirkus, teater och karuseller. Ta en mysig promenad genom stadskvarterens.

I djurhägnen skuttar vårens nya ungar runt och upptäcker världen runt omkring.