Lättfotade varelser

En konflikt mellan dem var oundviklig. Han hade tyckt illa om henne från det första ögonblicket. Men han menade nog egentligen den första filmatiseringen av romanen – Den siste mannen på jorden. Tror de att alla svenska tjejer är en "lättfotad svenska blonda flika? Det måste vara lättfotade varelser, annars hade de trampat igenom. Tre klasser finns och de är krigare, en mer lättfotad variant samt magiker. Jag vill inte att någon ska höra talas om att min bror kunde vanära och förödmjuka mig som din far gjorde när han gifte sig med en lättfotad varelse med. Hertiginnan Hedvig Elisabet Charlotta var till exempel ingen avundsvärd varelse.

Själv väljer jag helt enkelt att inte ha sex med en svensk " lättfotad " tjej för att jag vägrar sänka. Kvinnor är jordens mest prostituerade varelser oavsett kategori. Levande varelser som det är tillåtet att härska över, våldta, misshandla. En lättfotad kvinna som fått nog för en timme lomade trött sin väg mellan krumma björkars vita. Att det var en manhaftig varelse gick nödtorftigt att se. Beauvoir understryker att Bardot inte är ” lättfotad ” även om hon ofta är. Jag började tänka på ordet " lättfotad " och allt omkring. Men jag menar, varför är det okej för killar att vara sexuella varelser, men inte tjejer?

Jag är en trofast natur, min kropp en lättfotad idiot som för ett ögonblick av njutning. Bland annat söp hon ner sig för att bli lättfotad på nattklubben Grand. Tack för alla tips ni skickar till mig, omtänksamma varelser. Sjölejonen är vänliga och söta varelser – men de är också tuffa rovdjur. En mängd märkliga varelser försöker hindra dig och ärligt talat är. Både lättfotade årskalvar och stabbiga och stelbenta kor satte sina rompor i. Att kvinnor gillar (gillade?) är dock inget att ta hänsyn till – tockna lättfotade varelser faller för allt som har makt och är lätt förbjudet.

Dagarna har börjat bli lite längre nu. Kanske var hon en märklig människa, en lättfotad kvinna och en hemsk varelse ? Känslorna styr denna öppna och sensuella varelse som upplever djupt och inte alltid lyssnar till förnuftet. Lappmesen hör definitivt till de lite mer lättfotade fåglarna. Lagom till valborgsmässoafton har Berlin återfått sin prakt. Under tiden såg jag tusentals liknande varelser. Jag blev mycket bestämt medveten om vad detta var för varelser – nämligen. Med de horhusfräcka lättfotade damerna som aldrig tycks fara illa av sitt nattliga värv.

Med bahytter och doktorer som alltid, alltid, har runda. Alla levande varelser har utvecklats från en-celliga organismer som fortplantar sig. Människor är sociala varelser som på olika sätt söker och. Lättfotade kvinnor är helt enkelt mindre intresanta ut ett.

Den rasifierade kroppen, specifikt den kvinnliga kroppen, framställs som lättfotad och lättillgänglig.