Lastnät bagageutrymme

Matta, bagageutrymme, formgjuten plast. Du är här: Hem › Produkter › Reservdelar › Inredning modellanpassad › Lastgaller. Stretchbart och flexibelt lastnät som håller lasten på plats.

Lastnät bagageutrymme

Det mindre nätet är anpassat för säker transport av last på ATV. Begagnat, några få ytliga skrapmärken.

Lastutrymme- och bagage -elnät Universal 19. Svart vändbar matta till bagageutrymmet med den ena sida av textil och den andra.

Lastnät bagageutrymme

Enklast är skyddsgaller men det ska då vara av metall och inte som ett lastnät. Här finns enkelburar som tar upp halva bagageutrymmet eller. Alla har eller kan utrustas med lastnät mellan kupé och gods.

Flexibel avdelning mellan passagerar- och bagageutrymmet för att skydda passagerarna från lösa föremål. Elastisk och lätt att använda Textilnät som fästs till. Fästes på andra stolsraden Material: metallram och. Det förbättrar vägegenskaperna och sänker förbrukningen. Bäst vore det förstås om Subaru kunde ha ett inbyggt lastnät som man.

Lastnät F551SFJ100 Rekommenderat pris: 344 kr Ev.

Lastnät bagageutrymme

Bagageutrymmet är 105,5 centimeter långt och 100,3 centimeter brett. Insynsskyddet och lastnätet är av tvåstegstyp vilket innebär att när de. Konfigurera hjul, däck, M Performance delar, takbox och andra BMW original tillbehör. Ett elegant lastsystem för last på biltaket med designade lasthållare i. Insidan av Dacia Duster är rymlig och bekväm. Den praktiska kupén rymmer fem passagerare och ett bagageutrymme på upp till 475 dm3.

Nissan X-TRAILs lastsystem är praktiskt och enkelt. Du kan justera hyllor och avdelarna med bara en hand och få bagageutrymmet precis som du vill ha det. SEAT Alhambras säkra bagage och förvaringslösningar låter dig utnyttja bagageutrymmet till fullo. Imponerande stort bagageutrymme med många praktiska finesser. Skapa din egen stil och gör livet enklare med hjälp av våra tillbehör för last, transport och mycket annat. Vad är bra volym på bagageutrymme för en familjebil?

Många smarta finesser som insynsskydd, lastnät, skidlucka och krokar för bärkassar ger ytterligare bonuspoäng. CM MELLAN BAKSÄTE OCH BAGAGEUTRYMME 4,3KG ART. Inlägg av MartinS mån 13 jan 11:23:32. From wheels, styling and audio to safety, navigation and care, our high quality accessories help you keep your Mazda looking and working just as you want it.

Dessutom finns möjlighet att få ett lastnät till.