Lamm får till salu

Cachad Har en äldre bagge av rasen gotlandsfår till salu. Vill du sälja får, här kan du annonsera, Maila Lammproducenterna med annonsformuläret. Vi har nu 185 Tackor till salu från Blocket. Gotlandsfår – äldre tackor och livlamm Pga minskning av besättning säljes tackor f. Korsningsfår bagg och tacklamm samt några tackor säljes. Södermanland Värmlandsfår och Helsningefår till salu. Vår besättning av Värmlandsfår (Värmländska skogsfår ) är en levande genbank. Vi föder upp lamm till livdjur och har värmlandsfår till salu varje år.

Alla Gotlandsfår Lamm är mönstrade av Birgit Fag. Just nu har följande besättningar baggar till salu : Björn Hoflund, Rimforsa. Tackorna har goda modersegenskaper och lammkullarna är ofta stora. Vi säljer endast till dig med SE nummer och gärna till dig.

Lamm får till salu

Några saker som gjorde att vi valde just denna fårras : Lätta lamningar. Kaniner, tackor, baggar och lamm är till salu med jämna mellanrum. Bagglamm och tacklamm till salu, se livdjurslistan. Säljes (endast medlemmar får annonsera) Föreningen förmedlar inga köp utan.

Titta under kontakter eller titta in under till salu sidan för att se vad som finns till. På gården finns Gotlandsfår främst för det fina skinnet samt ullen och. Jag söker en seriös och fårkunnig köpare som värdesätter sunda och. Ibland finns liv lamm till salu av både Dorper och Gottlandsfår. Vårens lammning har gett 100 bruna och svarta lamm. Hälften är tacklamm och hälften bagglamm. Vår plan är att utöka fårproduktionen, därför behåller vi en.

Förutom hästarna så har vi också mjölkkor och får. Fina välmående Värmlandsfår säljes som livdjur. Nyligen avmaskade och med M3 status. Gotland kallas får för lamm och lamm för lammungar.

Lamm får till salu

Gotlandsfåret är unikt såtillvida att skinnen är optimala ur pälssynpunkt vid samma tid som lammen. Vår grundidé är att våra får ska få leva ett så bra, naturligt oc.

Vi tillhandahåller färskt lammkött, rökt lamm och fårprodukter. På våran gård finns både får, getter, hästar och boskapsvaktande hundar. Information om mått och minsta utrymme för stall och inredning för får och getter. Lamningsboxar för fler än två lamm eller för tackor av tung ras bör dock vara.

Gården har en liten besättning av Gotlandsfår, som avlas för att få fram utmärkt kvalite på lammskinnen, och ett gott lammkött.