Kylsystemet

Körkortsteori: Läs om motorns hjälpsystem. Kylsystemet, avgassystemet, bilbatteriet och hur du gör vid starthjälp. En motor som är igång blir snabbt varm och för att motorn inte ska bli överhettad måste motorn kylas.

Kylsystemet

I denna kategori hittar du delar till bilens kylsystem. I de två videorna nedan kan man se hur bilens kylsystem fungerar. Halvvägs tickade motorn, det ökade allteftersom under en minut.

När jag svängde av visade det sig att kylsystemet hade "torkat ut".

Kylsystemet

Den trycker ut enorma mängder vatten ur expansionskärlet när motorn börjar. Den underjordiska ledningen där kylvattnet. Behöver lite hjälp med ett problem på min gamla mazda 323 -91. Bilen blev överhettad när jag körden den så jag körde in på macken för att. Jag tror jag har lyckats lufta ordentligt. Vattenpumpen utses för ofta och helt felaktigt som orsaken vid ett haveri.

Men jag undrar om inte det kan vara så att kylsystemet bygger upp ett enormt övertryck och på så vis trycker sönder allt som inte pallar? Det är dags att byta kylvätska på min K100. Funderar på om det är någon mening att använda destillerat vatten istället för vanligt kranvatten ? Kylsystem som läcker kan orsaka vattenskador och skador på själva kylsystemet. You are currently using guest access (Log in). Energieffektivisering och dimensionering av system för komfortkyla över 12 kilowatt. Tätar läckor, snabbt och permanent, upp till. Many translated example sentences containing " kylsystemet " – English-Swedish dictionary and search engine for English translations. Enligt en manual på nätet står det att mitt kylsystem rymmer 4,7 liter (skidoo mxz 670 -97) Jag började med att fylla på när motorn inte var igång.

Denna video visar och beskriver hur du spolar rent kylsystemet på Volvo 740 och Volvo 940. Automatlådekylslang genom kylar ramen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka. Bakterierna bryter effektivt ner allt organiskt material utan att lämna restprodukter. Jag har bytt det mesta som man tycker är logiskt. När jag skruvar av locket på expansionskärlet så rann det ut. Stäng av motorn och töm kylsystemet och skölj ur med rent vatten och fyll sedan på med ny kylarvätska. Någon som vet om hur man luftar kylsystemet på en C4?

Slutet kylsystem innebär att kylvattnet står under tryck och kan bli varmare än 100 ° utan att koka. Det finns ett expansionskärl för att ta upp vattnets ökade resp. Jag är lur på att jag lyckats ha sönder topppackningen så.