Kurser distans högskola

Studenter som läser på distans har ökat explosionsartat de senaste årtiondet. Att vara uppkopplad utan kurskamrater kräver självdisciplin och motivation. Här kan du också läsa allt du behöver veta.

Kurser distans högskola

För en del kurser kräver universitetet eller högskolan att du har tillgång till vissa.

Uppsala universitet har en lång tradition av studier på distans. Utbildning på distans kräver lika stor arbetsinsats som en Högskolekurs på campus. Den flexibla distansutbildningen kan vara upplagd på många olika sätt.

Kurser distans högskola

Det finns distanskurser både på grundnivå och avancerad nivå. Du ansöker till dessa på samma sätt som till övriga kurser – via Antagning. Att gå en distanskurs är en stor frihet men innebär också ett stort ansvar. Så länge du har en uppkoppling kan du gå på föreläsningar, diskutera med lärare och.

Idag erbjuder de flesta universitet och högskolor studier på distans, såväl hela utbildningar som kortare kurser. Du kan faktiskt hitta distansutbildningar inom. Vad innebär det att studera på distans ? Södertörns högskola erbjuder vissa kurser och program på distans. En utbildning kan ha tre olika studieformer – på plats, distans med träffar och. Påbyggnadsutbildning HT-17, distans. Vissa utbildningar har träffar några. För att läsa kurser vid Högskolan krävs alltid grundläggande behörighet. Att läsa en distanskurs innebär att du håller kontakten med lärare och kurskamrater via Internet.

Ping Pong är högskolans webbaserade lärplattform. Arabiska med didaktisk inriktning I. Luleå tekniska universitet har ett stort utbud av distansutbildningar både på grund-. Distansutbildningar vid en högskola ger dig större möjligheter att själv planera. Hur går det till att läsa på Högskolan ? Som distansstudent har du kontakt med både lärare och kurskamrater via nätet.

Program eller kurs, hel- eller deltid, campus eller distans. Här hittar du Högskolan Kristianstads fristående kurser. Vill du studera men bor för långt från högskolan ? Eller vill du kanske studera och arbeta samtidigt? Då kan kurser på distans vara lösningen.

Här presenteras alla våra distanskurser. Listan omfattar kurser på både grundnivå och avancerad nivå. Fristående kurser på Hälsa och samhälle, Malmö högskola. Kataloger och information om utbildning vid Örebro universitet.

Här finner du kurser som fortfarande är öppna för sen anmälan.