Keramik stämplar

E2%94%9C%C3%B1mlar-r%E2%94%9C%C3%82rstrand. Välkommen till Keramiker – fabriker – stämplar och signaturer. Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden. Porslins- Kakel- och Keramikfabriker, små och stora företag. I våra skåp och på våra hyllor trängs föremål av keramik – bränd lera. Många av dessa föremål är försedda med stämplar, signaturer och.

Jag samfraktar gärna på alla auktioner ! Höganäsbolaget deltog med försäljning av keramik från egen monter. Stämplar och Signaturer – Munk Keramik ENKÖPING. Keramik, gustavsberg, rörstrand,Palshus, saxbo,royal copenhagen. Har du keramik och porslin hemma och är nyfiken på värdet? Vi har dagligen tusentals besökare på den här kategorin. Kontakta oss för värdering och få ett. En utmärkt hjälp vid datering av Rörstrandsföremål är firmamärkningen. Märkningen har sett olika ut under olika tider och därför är det möjligt att.

Har man ett gott minne kommer man kanske ihåg att jag fick dille på att. Hej, skulle ni vilja vara snälla och hjälpa mig med att hitta en sida på nätet där man kan kolla olika stämplar. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.

Vill du ha personlig keramik med ett namn eller ett betydelsefullt datum stämplat på din kopp eller skål? En perfekt gåva till brudparet, till dopet eller till. Fick hjälp att identifiera(ja mest troligt..) min vas som tysk. Skapa din egen stämpel med vårt verktyg online, här hittar du marknadens bredaste sortiment. The product Liten kaka is sold by Mia Blanche Keramik in our Tictail store. Jag lovade ju att visa min samling med keramikstämplar sist vi pratade keramik här, och här är min lilla samling. Här kan du se Hackefors olika bottenstämplar genom tiderna (klicka på bilden för att se en större bild). Etiketter: keramik, stämplar, tips.

Jag älskar också stämplar men har ett mycket krångligare sätt att göra. Igårkväll var jag på en superinspirerande och rolig workshop hos Keramihackers på Lundagatan i. Det är en fördel att stryka på lite olja på stämpeln. Rörstrand märka sina produkter med en kod med tre siffror där de två första siffrorna är vilket år. Här visar vi de grundläggande märkningarna av Upsala-Ekeby keramiken, med dessa kan du.