Katja äppelträd

Till exemepel ger familjeträd flera sorter på ett äppelträd ! På äppelträden lyser nu de mognande frukterna gula och röda. Detta äppelträd är dock ganska krävande. Katja är en svensk äppelsort vars skal är av en mestadels röd färg. Balsgård genom korsning av två brittiska äpplen.

Katja äppelträd

Vilken sorts äppelträd skulle ni föredra att plantera. Själv gillar jag Katja, som är lättodlad och Cox Orange, somär ganska besvärlig.

Storleksangivelse på träd varierar med samma stam. B0%5D=field_tags%3A765 Cachad Liknande För många år sedan köpte vi ett äppelträd ( Katja ). Vid roten började det växa upp en "gren". Vi lät den växa för att se om den gav en annan äppelsort. Väldigt goda äpplen att göra äpplekaka och äpplemos av.

Katja äppelträd

Om du redan har ett äppelträd kan du få fler äpplen om du kompletterar med. Aroma, Discovery, Filippa, Katja och Rubinola.

Ska plantera ett äppelträd men vill ha förslag på ett trevligt äpple. Det blev Katja på svagväxande stam (B9). Katja är ett äppelträd som hos mig är ganska lågt och ger massor av blommor och frukt. Jag har väntat, för träd är en långsam historia, och nu får jag se resultatet. Tre fina äppelträd som jag planterat själv ger fin skörd.

Ett företag, som just nu lockar med nedsatta priser på äppelträd, anger. Eva- Lotta, Hampus, James Grieve, Katja och Transparente Blanche. Att tänka på är också att äppelträd ger ofta bra med frukt vartannat år. Pollinering: Katja, Lobo, Transparente blanche. Katja, Fredrik och Mio är exempel på bra äppelsorter, enligt Tord Näslund. PPELTRÄD Grundstam A2 är den vanligaste grundstammen, blir ett stabilt och medelstort träd. Katja Sommarfrukt Aug-sep Grundstam A2 B9 tilägg 50 kr.

Inte alla träd lämpar sig för beskärning så här års. Men äppelträden gör det: – Det är bra att göra det nu, säger Bosse.

Katja äppelträd

De har växt upp ur kärnan från ett odlat äppelträd. Fruktköttet är ganska fast men mjuknar snabbt. För tillfället finns ett enda riktigt äppelträd och det är planterat för två år. Ingrid Marie Amorosa, Katja och Discovery. Vill du att ditt äppelträd ska blir mer långlivat än 50 år bör du kontakta. Duger det med ett mindre långlivat äppelträd kan du köpa det vanligaste, det som är satt.

Men smaka dig fram även bland Discovery, Himmelstalund, Galloway, Katja, Mio, Oranie, Transparente Blanche, Golden Noble, Belle de.