Kamera för rörinspektion

Inspektera och Kontrollera Rörledningar, Maskiner, Ventilationskanaler, Hålrum och andra svåråtkomliga utrymmen. Rörinspektion med kamera – Örnsköldsvik. Låt inte vattenskadorna bli beviset på att avlopp eller dränering. En rörinspektion med avancerad kamerateknik från Swoosh ger en tydlig bild över rörens och stammarnas skick. Tredje generationen av rörinspektionskameror designade och utvecklade av Vivax under påverkan av kunder med stor erfarenhet ute från fältet. Avloppsfilmning är en traditionell metod för rörinspektion och fungerar effektivt för att upptäcka läckage. Vi utför kamerainspektion av avlopp.

Vi gör komplett rörinspektion av ditt system. En rörkamera kan även kallas för rörålskamera eller boroskop. Dra nytta av de extra tillbehören som de olika. När en avvikelse påträffas under en rörinspektion stannas kameran och observationen dokumenteras av operatören. Kamerorna kan rotera 360 grader och har. På Solna Högtryck använder oss av färgkamera när vi utför vår rörinspektion, vilket gör det enkelt för oss att hitta källan till problemet. Med en kamera kan alla rörs insidor synas, och eventuella stopp och. Utför rörinspektion och provning vid ett och samma tillfälle.

I den nya kamera tas digitala bilder vilket ger en bättre blidkvalitet.

Kamera för rörinspektion

Med kvalificerad filmutrustning och auktoriserad personal kan vi snabbt fastställa rörledningarnas status. Detta ger en god möjlighet att kunna planera och inte. Våran kamera från Ridgid klarar rör upp till 200 mm och 61 meter.

I samtliga fall används en kamera som. Mälarenergi erbjuder TV-inspektion av rörledningar för VA. Med en modern mobil, fjärrstyrd TV- kamera går vi igenom vatten- och avloppsledningar. Vi servar och underhåller era avloppsrör! HAMAFO Teknik AB – Din specialist på mätinstrument inom läcksökning och rörinspektion. Med hjälp av en kamera som anpassas efter rörets dimension går vi in och filmar.

En robust och tålig svängkamera från Minicam. Det finns många anledningar till att inspektera sina avlopp. Vi inspekterar bland annat inför stambyten och som slutbesiktning för nybyggda avloppsledningar. Just nu hjälper jag Swoosh att få ut sina tjänster på film. Och vissa av dessa är riktigt tunga jobb som grabbarna på fältet får handskas med.

Med våran nya "filmbil" kan vi utföra de mesta inom rörinspektion.