Jordens undergång datum

Kristna verkar ha en grej för jämna datum, och år 500 var egentligen första gången som flera olika "experter" förutsåg jordens undergång. Ingen har någonsin riktigt lyckats pricka in det exakta datumet för jordens undergång men här är en lista. Och med den, tror anhängarna, jordens existens. Vi kan inte längre skydda oss mot regn. Var fjärde svensk är orolig för jordens undergång, visar en undersökning. Jordens undergång har förutspåtts tusentals gånger sedan romarrikets dagar.

Guatemala, i väntan på det ödesdigra datumet. Finns det fler datum inom snar framtid som jorden kommer gå under. Vilka datum för jordens undergång och Jesus återkomst har vi passerat? Här nedan följer en lista med några av det datum mellan år 500 och år. Och enligt den korrelationen infaller ” slutdatumet ” på julafton, säger Johan Normark. Den här inte första gången jordens undergång förutspås. Få se nu, jag har inte kollat datum på evigheter.

Jordens undergång datum

Olika datum har torgförts som tidpunkt för världens undergång.

När ett sådant datum har passerats brukar den grupp upplösas som hävdat just. Vi har alltså igen ett datum för när världen ska gå under, och det är som. Oavsett hur man vrider och vänder på det undergången att inträffa inom de närmsta fem miljarder åren. Läs här om hur jorden kommer att gå under. Efter en tid kom man även fram till vilken dag jorden skulle gå under.

Det beror också lite på vad som menas med " jordens undergång ". Gud talar genom bibelordet och gör det "levande" för. JORDENS UNDERGÅNG lockar alltid folk, åtminstone när det gäller film”, konstaterade krönikören John. Vissa sätter rentav ett utgångsdatum för jorden. Fem tillfällen då jorden skulle ha gått under – men inte gjorde det. Camping hävdar att Jesus korsfästes. Solen är en helt vanlig, alldaglig gul stjärna. Han tillbakavisar dock alla spekulationer om jordens undergång.

Det är 150 miljoner kilometer mellan. EU: s utvidgning till tio medlemsstater innebar jordens undergång. Du kan sluta att oroa dig över jordens undergång den 21 december.

Jordens undergång datum

Nytt datum för jordens undergång blir den 21 oktober. Mayaindianerna hade en kalender som slutade detta datum . Noas Hotell”, utgiven på eget förlag.

Men det mesta talar för att jorden inte går under trots ihärdiga. Hajar inte vad det har med jordens undergång att göra.